Aboubakar’ın üstünü çizdi!

Aboubakar’ın üstünü çizdi!

SPOR Haberleri

Sakatlığı sebebiyle son haftalarda takımı yalnız bırakan Kamerunlu ile yola devam etmek istemeyen Beşiktaş’ın hocası yönetime “Sağlam bir forvet istiyorum” dedi

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi’den sonra Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan da Aboubakar ile ilgili olumsuz görüş geldi. Kamerunlu oyuncunun son haftalarda bilerek oynamadığı iddiaları gündemi hayli meşgul etmişti. Şampiyonluk sonrası verdiği röportajda “Asla öyle bir şey söz konusu değil ama Beşiktaş’ı riske atamam. Kimseye Beşiktaş’ın verebileceğinden daha fazlasını veremem” diyerek Aboubakar konusundaki fikrini açıklayan Başkan Çebi’ye Sergen Yalçın’dan da benzer bir rapor geldi.

İki golcü alınacak
Başarılı hocanın Başkan Çebi’ye “Beşiktaş’ın sezona sağlam ve iyi bir forvetle başlaması lazım. Şampiyonlar Ligi ile birlikte yoğun bir sezon geçecek. Bu tempoyu kaldıracak isimlere ihtiyaç var” dediği öğrenildi. Sergen Yalçın’ın Yeni Malatyaspor maçında 85. dakikada oyundan çıkarken Aboubakar’ın kendisine verdiği tepkiyi de unutmadığı belirtildi. Siyah beyazlılar, Aboubakar ve Cenk’in yerine iki forvet transferi yapacak, geçen sezon Lecce’ye kiralık gönderilen Güvenç Yalçın da kadroya dönecek.

BEŞİKTAŞLI OLACAK
Salih Uçan imzaya kaldı

∂ Beşiktaş, Alanyaspor’da gösterdiği performansla dikkati çeken Salih Uçan ile her konuda anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncunun önümüzdeki hafta yıllık 800 bin avrodan üç senelik sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

WEST HAM İSTİYOR
Cyle Larin Ada yolcusu

∂ Beşiktaş’a bu sezon büyük katkı veren Cyle Larin, İngiliz kulüplerinin gündeminde. İngiliz basınında yer alan haberde; West Ham United’ın Kanadalı futbolcu için girişimlere başladığı iddia edildi. Haberde Premier Lig ekibinin Larin için 15 milyon avroyu gözden çıkardığı yazıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...