Aboubakar'ı kanatlandıran özel antrenörün yeni hedefi Ghezzal

- Güncelleme:
Aboubakar'ı kanatlandıran özel antrenörün yeni hedefi Ghezzal

Spor Haberleri

Sakatlığını atlatan ve millî arada yüzde yüz hazır olmak isteyen Cezayirli yıldız, Aboubakar’ı eski hâline getiren Selim Demirci ile çalışmaya başladı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle faydalanamadığı Rachid Ghezzal kalan maçlarda takıma maksimum katkıyı vermekte çok istekli. Şenol Güneş’in yüzde yüz hazır olması ve tekrar sakatlanmaması için tamamen iyileşmesini beklediği Ghezzal son oynanan İstanbulspor maçına ilk 11’de başlamıştı. Ancak fizik olarak hazır gözükmeyen, ikili mücadelelerde çekingen davranan ve 63. dakikada oyundan çıkarılan Cezayirli yıldız bu durumu düzeltmek için takım arkadaşından yardım istedi.

DERBİ HAZIRLIĞI

Kamerunlu yıldıza çalışmalarının devam edip etmediğini soran Ghezzal, “Artık çok iyi durumdasın. Ben de özel antrenörünle çalışıp senin gibi eski hâlime dönmek istiyorum” dedi. Aboubakar, takım arkadaşının bu isteğini hemen birlikte çalıştığı Selim Demirci’ye iletti. Ghezzal ile çalışmayı kabul eden Demirci, haftada üç gün olmak üzere özel çalışmalar için program hazırladı. 5 Mart’ta oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar Ghezzal’ın fizik olarak yüzde 85 seviyeye getirilmesi hedeflendi. 

TOSUN PAŞA İMZA ATIYOR

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Cenk Tosun siyah beyazlı takımda kalacağını açıkladı. ABD MLS Ligi takımlarından Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdiğini söyleyen Tosun, “Gitmek benim için iyi olabilirdi ama ailemin düzenini bozmak istemedim. Beşiktaş’ta devam edeceğim. Bir gol veya asist daha yapmam hâlinde opsiyon devreye girecekti ama Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile konuştuk. Opsiyonu beklemeden yeni bir sözleşme yapacağız” dedi.

SEZON SONU GÖNDERİLECEK

N’Koudou’dan sonra Beşiktaş’ta bir isim daha gözden düştü. Teknik direktör Şenol Güneş’in sezonun geri kalanında Jackson Muleka’yı oynatmayı düşünmediği öğrenildi. Kongolu oyuncunun sezon sonunda satılması ya da kiralanması gündeme gelecek.

MASAYA OTURULACAK

Sezon başında Alanyaspor’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Tayfur Bingöl için Şenol Güneş olumlu rapor verdi. Siyah beyazlı idareciler, bonservis için Alanyaspor ile masaya oturulacak. Tayfur’un 1,3 milyon avroluk satın alma opsiyonu için indirim istenecek.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...