Aboubakar sevdası bitmez

Düzenleyen:
Aboubakar sevdası bitmez

SPOR Haberleri

Porto ile 1 yılı daha olan ve devre arası başka kulübe imza atma hakkı bulunan Kamerunlu, yeni mukaveleye yanaşmıyor

Vincent Aboubakar dosyası bir kapanıyor bir açılıyor. Aslında kapanma hiç olmadı ama taktik gereği öyle bir görüntü sergilendi. Başkan Fikret Orman Çin’den verdiği mesajda Aboubakar dosyasının tekrar açılabileceğini söylemişti. Porto kampında olan Kamerunlunun 1 yıllık daha mukavelesi bulunuyor. Portekiz ekibi ısrarla sözleşme uzattırmak istiyor. Ancak ocak ayında başka kulübe imza atma hakkı doğacak olan Aboubakar, Porto’nun önerisine yanaşmıyor. Bu da Beşiktaş ile birlikte peşinde olan kulüplerin iştahını kabartıyor. Şu anda kimse yüksek bir bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyor. Kamerunlu golcünün tercih sebebinde ise Şampiyonlar Ligi öncelikli kriter. Başkan Fikret Orman sabırla sonuna kadar Porto’nun direncinin kırılmasını bekleyecek eğer olmazsa ocak ayında Aboubakar’a yeni sezon için imza atmasına çalışılacak.


ÜÇ ÖZEL MAÇ VAR
İspanya seferi

Geçtiğimiz hafta 3 günlük bir Çin seyahatine çıkan ve dönüşte 3 gün izin yapan siyah-beyazlılar bugün tesislerde toplanacak ve yola çıkacak. Yeni adres bu defa İspanya. İspanya’nın Marbella şehrinde 8 gün sürecek bir kamp yapacak olan Beşiktaş, 3 hazırlık maçı oynayacak. Portekiz Millî Takımı ile Konfederasyon Kupası’nın sonuna kadar turnuvada olduğu için ekstra izinli olan Quaresma ve yeni transfer Pepe kampa İspanya’da katılacak.

Talisca mesaide
Beşiktaş’ta kampa geç katılan ve bu sebeple ceza da alacak olan Anderson Talisca çalışmalarına devam ediyor. Takım 3 gün izin yaparken Brezilyalı bireysel idmanlar yaptı. Havuz başında sandalyeyi kale yapıp gol atan Talisca için “Sırada iğne deliği var” yorumları yapıldı.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...