Weghorst'ün alternatifi: Abou olmazsa Saba

- Güncelleme:
Weghorst'ün alternatifi: Abou olmazsa Saba

Spor Haberleri

Aboubakar'ın pazarlıksız yıllık 3 milyon avroluk ücret isteği üzerine Sivasspor'dan ayrılan Dia Saba listede.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ta taraftarın sevgilisi Wout Weghorst’un ayrılık kararı almasının şoku yaşanmaya devam ederken, Hollandalı golcünün alternatifi için çalışmalar devam ediyor. Al-Nassr ile sözleşme feshetme sürecinde olan eski golcüsüyle iletişime geçen siyah beyazlı yönetim, yıllık ücreti duyunca geri adım attı. Kamerunlu oyuncunun 3,5 milyon avrodan 2,5 yıllık sözleşme istemesi ve pazarlık da yapmayacağını bildirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

GÜNEŞ SABA'YA OLUMLU

Eski oyuncusunun bu tavrı üzerine teknik direktör Şenol Güneş’le görüşüldü. Tecrübeli çalıştırıcıya, bir süre önce Sivasspor’dan ayrılan Dia Saba hakkındaki görüşü soruldu. Çocuklarının eğitimi için Sivas’tan ayrılan 31 yaşındaki İsrailli yıldız için olumlu rapor veren Güneş, Aboubakar’ın indirime yanaşmaması durumunda transferin gerçekleştirebileceklerini söyledi. Dia Saba’nın 1 milyon avro civarında yıllık ücreti kabul etmesi bekleniyor.   

KULÜPTEN YALANLAMA

Beşiktaş Kulübü, golcüsü Wout Weghorst için çıkan haberleri yalanladı. Premier Lig’den teklif gelmesi hâlinde 2,5milyon avro karşılığında gidebilir” şeklinde bir maddenin sözleşmede bulunmadığı belirtilirken, “Weghorst ile ilgili inisiyatif tamamen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ndedir” ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...