Abdürrahim Akbayrak'tan 'Sergen Yalçın' yorumu

/ Kaynak: DHA
Abdürrahim Akbayrak'tan 'Sergen Yalçın' yorumu

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sivasspor deplasmanına giderken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sivas'a gitmeden önce havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, Sivasspor Kulübü Başkanı Mucnun Otyakmaz'a ve Sivas halkına teşekkür ederek, "Her şeyden önce Allah'ıma şükür olsun ki hava açtı. Uçma sorunumuz yok, Sivas'a hareket edeceğiz. Mecnun başkana da teşekkür ediyorum. Bundan önce de idman sahasını açmışlardı. Bizleri her zaman iyi karşıladılar. Hem Sivas halkına hem Mecnun başkana teşekkür ediyorum. İndikten sonra Sivas'ta idman yapacağız. Çünkü İstanbul'da maalesef sahalarımızı temizleyemedik. Çok kar olduğu için idmanımızı yapamadık" dedi.


Sergen Yalçın'ın Sivasspor'un başına gelmesiyle birlikte inanılmaz bir performans gösterdiklerini belirten Albayrak, "Çok da iyi oynuyorlar. Güzel ve iyi bir maç olacak. Benim inancım tam, 3 puan alıp İstanbul'a döneceğiz. Burada teknik heyetimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Geldiklerinden beri sadece 2 beraberliğimiz var. Biri Bursaspor, diğeri de Gençlerbirliği, o maçlarda da şanssız bir şeklide puan kaybettik. Ama gün geçtikçe daha da üzerine koyuyoruz. Şampiyonluk yarışında da büyük takımlar peş peşe dizilmiş, Türkiye'ye de bu yakışır" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı takımdaki sakat futbolcular ile ilgili de konuşan Albayrak, "Sakat futbolcular konusunda iyi bir yol kat ettik. Sağlık heyetine de buradan teşekkür ediyoruz" dedi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...