Abdullah Avcı'dan taraftara davet: Biz sizinle güzeliz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Abdullah Avcı'dan taraftara davet: Biz sizinle güzeliz
SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Konya maçında tribünleri dolu isteyen Avcı, “Trabzonspor’a taraftarıyla daha iyi oyun ve daha iyi mücadele yakışır” dedi

Trabzonspor’da Abdullah Avcı, Fenerbahçe zaferiyle yakalanan güzel havanın devam etmesini istiyor. “Fenerbahçe dosyasını kapattık. Geri bildirimini yaptık. Konsantrasyonumuzu Konyaspor’a odakladık” diyen Avcı ”Bu süreçte yakaladığımız enerji, onu Konyaspor maçına yansıtmak bütün isteğimiz arzumuz” ifadesini kullandı. Abdullah Hoca, geçen hafta tribünde olmayan taraftara da çağrıda bulundu…

HAYALİMDEKİ TAKIM...

Avcı “Bütün motivasyonumuz, cuma günü taraftarlarımızın stadyumu tam doldurması. Onlar olduğu sürece hep daha iyisini, çok daha iyisini yapıyoruz. Artık fiilen bizimle olmalarını ve canlı şekilde enerjilerini verebilmelerini istiyoruz. Taraftarımızla beraber daha iyi oyun, daha iyi bir mücadele Trabzon’a yakışır. Baskılı oynayan, sayısal olarak rakipten daha fazla her yerde bulunan bir takım olmak istiyoruz” dedi.

ALTI EKSİK

Trabzonspor, Konya maçı hazırlıklarına devam ederken sakatlıkları bulunan Teklic; Umut Bozok, Eren Elmalı, Kourbelis, Fountas ve Orsic idmana katılmadı. Hüseyin Türkmen ise bireysel olarak çalıştı.

BAKALIM NE OLACAK?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçının hakemi Zorbay Küçük ve ekibinin yönetimini unutmadı. Doğan “Fenerbahçe maçında hepimizin gözleri önünde bir tiyatro seyrettik. Yönetim kurulu olarak bu müsabakanın hakemleriyle ilgili verilecek kararları yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...