Abdullah Avcı'dan özel motivasyon

Abdullah Avcı'dan özel motivasyon

SPOR Haberleri

Zirveden uzaklaşan Karadeniz ekibinde tecrübeli hoca başta Ekuban olmak üzere futbolculara moral veriyor.

Bordo mavililerde son Alanya yenilgisi de can sıkmış ve hatta Abdullah Avcı’nın “Seneye bakacağız” söylemine neden olmuştu. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu “Biten bir şey yok” derken teknik ekipten takıma moral motivasyon yüklemesi başladı. Avcı, başta Ekuban olmak üzere oyuncularla özel görüşmeler yapıp kafalarını kaldırmalarını istedi. Avcı daha önce yakaladıkları seriyi hatırlatıp aynısını istedi.

Sekiz maçtır suskun
Avcı’nın Ekuban ile özel görüşmesinde ise yıldız oyuncunun performansındaki düşüş vardı. Ganalı oyuncusu bordo mavili forma altında bu sezonun ilk yarısında forma giydiği 14 maçta 6 gol atarak kariyer rekoru kırarken ligin ikinci yarısında adeta sessizliğe bürünerek 8 maçta rakip fileleri havalandıramadı. Avcı da öğrencisini eski günlerine döndürmek için ekstra motivasyonda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...