Abdullah Avcı: En az 3 sene

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Abdullah Avcı: En az 3 sene

SPOR Haberleri  / Sabah

Yabancı teknik adaylarından istediği sonucu alamayan G.Saray rotayı yine Abdullah Avcı’ya çevirdi. Avcı, uzun süreli bir proje dışında görevi kabul etmeyeceğini bildirdi

Galatasaray'ın yabancı teknik direktör adaylarının bütçe taleplerini karşılamakta zorlanması rotayı tekrar içeriye çevirdi. Gelecek sezon Avrupa'da olmayan sarı-kırmızılıların 2017-18 sezonunda Avrupa'da yer alıp almayacağının belirsizliğini koruması da yabancı teknik adamlar için bir handikap oldu ve rota Türkiye'ye döndü. Yerli teknik adamlar arasında Galatasaray'ın gündemindeki en ciddi isim ise Abdullah Avcı... Cimbom'un kapısından iki kez dönen Avcı, ilk görüşmede uzun vadeli bir proje istediğini, geçici ve kısa vadeli bir projeksiyon için Başakşehir'de kurduğu yapıyı bırakmayacağını iletti. Geçmişte Milli Takım hocalığı da yapan Abdullah Avcı'nın bu proje için en az 3 yıllık bir sözleşme talep ettiği, Galatasaray yönetiminin ise düşünmek için süre istediği ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...