Abdülkerim Bardakçı gemileri yaktı: Beşiktaş'tan başkası olmaz

Düzenleyen:
Abdülkerim Bardakçı gemileri yaktı: Beşiktaş'tan başkası olmaz

SPOR Haberleri

Konyaspor'un 2 milyon avro bonservis bedeli belirlediği 27 yaşındaki Abdülkerim Bardakçı, "Kariyerime Beşiktaş'tan başka bir takımda devam etmek istemiyorum" dedi.

Murad TAMER

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları olumlu yönde ilerlemeye devam ediyor. Sörloth ve Talisca ile anlaşan ve iki oyuncunun kulüpleriyle olan problemlerin giderilmesini bekleyen siyah beyazlılar, ilk defa sezon öncesi kampına bütün transferleri yetiştirmeyi hedefliyor. Gelecek sezon yabancı oyuncu sayısının düşecek olmasından dolayı yerli transferlere de önem veren Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı'yla da anlaşmaya vardı.

SIRA KONYASPOR'DA

Yeşil beyazlı kulüp 27 yaşındaki stoper için 2 milyon avro bonservis bedeli belirlemiş durumda. Siyah beyazlıların sezon başından bu yana kadrosuna katmak için uğraştığı başarılı futbolcu, Kasım 2021'de Konyaspor ile 3+1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Abdülkerim Bardakçı'nın tavrı ise Beşiktaş'ın transferdeki en büyük avantajı. Başarılı defans oyuncusu kariyerine Beşiktaş'tan başka bir kulüpte devam etmek istemediğini, yeşil beyazlı yönetime bildirdiği öğrenildi.

ISMAEL İSİM VERMİYOR

Beşiktaş gelecek sezon için 6-7 transfer yapmaya hazırlanırken, Sportif Direktör ile Valerien Ismael'in uyumlu çalışması dikkat çekiyor. Fransız teknik adamın, transfer için isim vermek yerine, sistemine uyması için istediği oyuncuların özelliklerini rapor olarak verdiği ve bu durumun yönetimi de memnun ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...