Abdülkerim Bardakçı Beşiktaş için gemileri yaktı, Fenerbahçe futbolcuyu ikna edemedi

Düzenleyen:
Abdülkerim Bardakçı Beşiktaş için gemileri yaktı, Fenerbahçe futbolcuyu ikna edemedi

SPOR Haberleri

Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı'nın transfer sürecinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen bonservis konusunda el sıkışmıştı. Sarı-Lacivertliler dün akşam da futbolcunun menajeriyle masaya oturdu ancak anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş'ta oynamak isteyen futbolcu için Kartal yeniden devredeydi ancak transferi Galatasaray bitirdi!

Fenerbahçe'nin Abdülkerim Bardakcı ile yaptığı görüşmede fiyat konusunda pürüz çıktığı iddia edildi. 17 yaşındaki stoper Yeşil-Beyazlılar'la antrenmana çıkmaya devam ediyor...

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Abdülkerim Bardakcı'nın transferiyle ilgili, "Görüyorsunuz kendisi antrenmanda zaten. Birebir sohbetlerimde Abdülkerim'in böyle bir panik, bir telaş içerisinde olmadığını görüyorum. Tabii ki yöneticilerimizin sürdürdüğü bir süreç. Biz de nasıl sonuçlanacağını bekliyoruz'' demişti.

ANTRENMANLARA ÇIKIYOR

Konyaspor, MLS ekibi San Jose Earthquake'ten Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo ile ilgileniyor. Amerikan kulübüyle sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 29 yaşındaki futbolcu, Abdülkerim Bardakçı'nın yerini dolduracak.

Profesyonel kariyerinde 7 kez farklı kulüplere kiralanan Bardakçı, altyapısından yetiştiği Konyaspor'da karieri sezonunu yaşayıp A Milli Takım havuzuna girmişti.Profesyonel kariyerinde 7 kez farklı kulüplere kiralanan Bardakçı, altyapısından yetiştiği Konyaspor'da karieri sezonunu yaşayıp A Milli Takım havuzuna girmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...