A Milli Takımımız, Gyan'a engel olamadı

A Milli Takımımız, Gyan'a engel olamadı
SPOR Haberleri

Dünya sıralamasında 58. sıraya gerileyen A Milli Takımımız, Burak ve Umut'la öne geçtiği Gana karşısında Gyan'a engel olamadı.

Dünya sıralamasında 58. sıraya gerileyen A Milli Takımımız, Burak ve Umut'la öne geçtiği Gana karşısında Gyan'a engel olamadı. nbsp;Eylül ayında oynayacağı Andorra ve Romanya maçları öncesi son provasını Gana ile yapan A Milli Takım, yine tat vermedi. Asamoah ve Gyan gibi önemli yıldızlarını yedek soyunduran Gana karşısında ilk yarıyı Burak ve Umut'un golleriyle 2-0 önde tamamlayan ay-yıldızlılar, ikinci 45'te yorgunlukla birlikte bir dönem Türkiye'ye transferi gündemde olan tecrübeli golcüye engel olamayınca sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Burak, attığı golün yanı sıra 3 önemli fırsatı harcayınca, tribünlerden büyük tepki aldı. Savunmanın sağında Hollanda maçında olduğu gibi Hamit'in görev yaptığı 90 dakikanın son bölümlerinde, A Milli Takım futbolcularının ciddi anlamda fiziksel düşüşler yaşaması dikkat çekti.
Ders çıkaracağız
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "62. dakikaya kadar futbolu oynayan bizdik. Ancak enteresan goller yiyoruz. Andorra ve Romanya'yı yenmek istiyoruz. Romanya maçında öne geçtiğimizde skoru nasıl koruruz konusunda bu maçtan dersler çıkaracağız" açıklaması yaptı.
Milli fiyasko!
Karşılaşmayı 2 bin biletli seyirci takip etti. Maçın başladığı dakikalarda tribünlerde 500 civarında taraftar yer alınca, Futbol Federasyonu yetkilileri çözümü kapıları açmakta buldu. Gittikçe artan seyirci sayısının 5 bine kadar ulaştığı görüldü.
Arda'dan Burak'a fırça
Karşılaşmanın son dakikalarında kaleciyi geçen Burak Yılmaz, egoist davranarak, çaprazda olmasına rağmen topu kaleye göndermeye çalışınca, başta Arda Turan olmak üzere Olcay Şahan ve Alper Potuk'dan tepki gördü. İkilinin bir süre tartıştığı görüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...