A Milli Takım'dan gönderildi denilen Stefan Kuntz, Başakşehir-Ankaragücü maçında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım'dan gönderildi denilen Stefan Kuntz, Başakşehir-Ankaragücü maçında

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir, sahasında MKE Ankaragücü'nü uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve rövanş öncesinde avantajı elde etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda maçı izleyip sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un dün akşam görevden ayrıldığı ve yerine Trabzonspor'dan ayrılan Abdullah Avcı'nın geleceği iddiaları kamuoyunu meşgul etmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la yolların ayrılacağına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

BAŞAKŞEHİR'DE MAÇ İZLEDİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Medipol Başakşehir ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmayı tribünde izledi. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da karşılaşmayı Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile birlikte takip etti.

SON SANİYE ÜÇLÜĞÜ

İlk yarının son dakikalarında 10 kişi kalan ve ikinci yarıda bir kişi eksik mücadele eden Medipol Başakşehir, 90+5. dakikada Figueiredo'nun golüyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 23, 24 veya 25 Mayıs'ta Ankara'da oynanacak. Turu geçen ekip finalde, Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...