A Milli Takım'da 'İmparator' farkı

A Milli Takım'da 'İmparator' farkı

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın yeni hocası Fatih Terim, Andorra ve Romanya maçlarının kadrosuna Beşiktaş ve F.Bahçe'den 6; kendi takımı G.Saray'dan ise 4 oyuncu çağırdı.

Abdullah Avcı'nın istifası sonrası göreve getirilen ve sezon sonuna kadar hem A Milli Futbol Takımı'nı, hem de G.Saray'ı çalıştıracak Fatih Terim, Andorra ve Romanya maçlarının aday kadrosunu belirledi. Beşiktaş ve F.Bahçe'den aday kadroya 6'şar oyuncuyu çağıran tecrübeli teknik adam, başında olduğu Galatasaray'dan sadece 4 futbolcuya kadroya yer vererek, sürprize imza attı.Terim, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, İbrahim Toraman, Sabri Sarıoğlu, Mert Günok ve Mehmet Ekici'yi kadroya almadı.
HAKAN-SALİH İLK DEFA
Tecrübeli çalıştırıcı, Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu ile Kayserispor'dan Salih Dursun'u ise ilk defa milli göreve davet etti. Terim'in oluşturduğu aday kadro şöyle: Olcay, Gökhan Töre, Tolga, Ersan, Oğuzhan, Mustafa (Beşiktaş), Alper, Gökhan Gönül, Volkan, Caner, Hasan Ali, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak, Umut, Selçuk, Semih (G.Saray), Salih (Kayserispor), Onur, Aykut (Trabzonspor), Arda (A.Madrid), Nuri (Dortmund), Ömer (Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg), Mevlüt Erdinç (Rennes).
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...