A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ameliyat oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ameliyat oldu

SPOR Haberleri

Bir süredir dizinden sorun yaşayan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ülkesi Almanya'da başarılı bir operasyon geçirdi. Alman çalıştırıcının planlı olarak yapılan bu ameliyat sonrası kısa süre içinde Türkiye'ye döneceği açıklandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz dizinden başarılı bir ameliyat geçirdi.

Konuyla ilgili, TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “A Milli Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, Almanya'da dizinden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Planlı olarak yapılan bu ameliyat sonrası Kuntz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

KUNTZ'TAN HASTANE PAYLAŞIMI

Kendisi de bir paylaşım yapan Kuntz; "Prof. Dr. Peter R. Aldinger ve Stuttgart Diakonie Kliniği’ndeki tüm ekibine bana göstermiş oldukları yakın ilgi için çok teşekkür ediyorum. Planlı bir diz operasyonu geçirdim ve bütün süreç çok olumlu geçti. Kısa süre sonra Türkiye’ye döneceğim. Tüm geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1613520596012335106

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...