7-0'lık Antalyaspor mağlubiyeti Trabzonspor'u karıştırdı

Düzenleyen:
7-0'lık Antalyaspor mağlubiyeti Trabzonspor'u karıştırdı

SPOR Haberleri

Yerel basın utanç gecesini "Yazıklar olsun size" manşetleriyle duyurdu. Başkan Usta 'kalkınma planı' için harekete geçerken, Yanal ismi yönetimi böldü.

Antalyaspor karşısındaki 7-0'lık yenilgiyle tarihindeki en farklı mağlubiyeti alan Trabzonspor bir başka rekora daha imza attı. Bordo-mavililer, ligdeki 17'nci yenilgiyle, 49 yıllık tarihinde en çok mağlubiyet aldığı sezonu yaşadı. Bir maça iki tersine rekor sığdıran bordo-mavili takıma hem taraftarlardan hem de yerel basından öfke yağdı. Taraftarlar takımı protesto ederken, yerel basın "Utanç gecesi" başlıklarını attı. Karadeniz'den Günebakış gazetesi "Tarih sizi de yazacak. Utanıyoruz. Yazıklar olsun." ifadelerine yer verirken, Kuzey Ekspres, "Bravo size. Rezaletin tarihini yazdınız" başlığını kullandı. Son Nokta "Utanç gecesi" derken, Sesimiz Trabzon "Bu kara geceyi bize yaşatanlara yazıklar olsun.", Taka "Utanın. Hepinize kırmızı kart.", Karadeniz gazetesi de "Tarih sizi affetmeyecek" başlıklarına yer verdi. 

Hedef 3 yılda dipten zirveye

Tarihi hezimet yönetimin de gündemindeydi. Hami Mandıralı ile 7-0'lık skor sonrası resmen yolları ayıran bordo-mavililer yeni teknik adam için de kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Ersun Yanal ile görüşen ve anlaşmaya yaklaşan Başkan Muharrem Usta, bazı yöneticilerin itirazı ile karşılaştı. Yanal ismi yönetimi ikiye bölerken, fikir birliğine varılamaması halinde Besnik Hasi ile masaya oturulacağı öğrenildi. Başkan Usta da krizden çıkış ve eski parlak günlere dönüş için 3 yıllık bir plan için kolları sıvadı. Usta, önümüzdeki sezondan itibaren farklı bir kulüp yapısıyla değişime gidecek. Usta, 3 yıl içerisinde mali ve sportif olarak zirvede bir kulüp hedefliyor. İstikrarlı bir kulüp yapısı ve futbol takımı için düğmeye basacak olan başkan, sezonun bitmesiyle kulüp yapısını tamamen değiştirecek. 

7-0'lık Antalyaspor mağlubiyeti Trabzonspor'u karıştırdı

Hami mutlu edemedi

Ligin 18'inci haftasında Bursaspor karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından 19'uncu haftada Sadi Tekelioğlu'nun yerine göreve gelen Hami Mandıralı, ikinci döneminde takıma adeta dip yaptırdı.  Trabzon, Mandıralı döneminde 15 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. 

Son maça Tekke

Trabzonspor'un ligin son maçına Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun yardımcılarından Salih Tekke ile çıkacağı öğrenildi. Hami Mandıralı'nın gönderilmesinden sonra bu görev için yardımcısı Turgay Karslı ile görüşen bordo-mavililer, genç hocanın kabul etmemesi üzerine görevi Tekke'ye verdi. 

Akakpo krizi

Trabzonspor Yönetimi devre arasında 1461 Trabzon'dan kiralanan ve yarım sezon için 44 bin avro ödenen Akakpo ile masaya oturdu. Görüşmede 28 yaşındaki Togolu stopere 11 bin avro maaş teklif edildiği öğrenildi. Ancak menajer krizi sebebiyle henüz anlaşmanın sağlanamadığı ifade edildi. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...