50 milyonluk beklenti

- Güncelleme:
50 milyonluk beklenti

Spor Haberleri

Vodafone ile sözleşmenin sona erecek olmasından dolayı dev firmalar siyah beyazlı kulübün kapısına üşüştü. Katar ve Rus şirketleri stat isim sponsorluğu yarışında önde yer alıyor

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş yeni yıla bomba gibi bir anlaşmayla girmeye hazırlanıyor. Vodafone firması ile stat ismi sponsorluğu sona erecek olan siyah beyazlılar, rekor bir iş birliğine imza atacak. Konum ve mimari olarak dünyanın en güzel statları arasında gösterilen, France Football’un da atmosfer olarak dünyanın en etkileyici statlarından biri olarak tanıttığı Beşiktaş’ın yuvası, bu özellikleri sayesinde yeni sponsorları peşinden koşturuyor. Şimdiden onlarca şirket Beşiktaş Kulübü’nün kapısını çaldı.

ÜÇ DEĞİL BEŞ

Katar ve Rus firmaları öne çıkmış durumda. Açık artırmaya dönüşen sponsorluk yarışı sayesinde Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi rekor bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor. Şu anda gelen en yüksek teklifin yıllık 10 milyon dolar olduğu öğrenildi. Firmalar üç yıllık teklifte bulunurken Beşiktaş Kulübü ise beş yıllık anlaşma istiyor. Yapılan görüşmeler siyah beyazlı yöneticilerin istediği şartlarda gerçekleştiği takdirde Beşiktaş Kulübü en az 50 milyon doları kasasına koymuş olacak. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...