5 milyon euroyu gözden çıkardılar! Aslan Süper Lig'in asist kralının peşinde

Düzenleyen:
5 milyon euroyu gözden çıkardılar! Aslan Süper Lig'in asist kralının peşinde

SPOR Haberleri

Geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık geçiren ve Süper Lig'de asist kralı olan Matias Vargas için Galatasaray devreye girdi. Vargas için Aslan2ın 5 milyon euroyu gözden çıakrdığı konuşuluyor.

Yeni yönetim, Galatasaray'ın önümüzdeki sezonda fırtınalar gibi esmesi için transfer sezonunda iddialı adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda kesenin ağzını açan sarı-kırmızılı yönetim,  geçen sezonu Adana Demirspor'da geçiren Matias Vargas için harekete geçti. Sarı-kırmızılı kulübün bu transferi bitirmek için futbolcunun bonservisinin bulunduğu Espanyol'a 5 milyon euroluk teklif yapacağı öne sürüldü.

GALATASARAY KESENİN AĞZINI AÇTI

Sporx'in Barcelona merkezli ElDesmarque'den aktardığı habere göre, Galatasaray'ın, geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Arjantinli futbolcu için 5 milyon euroluk bir teklif yapabileceği öne sürüldü.

GEÇEN SEZON ASİST KRALI OLDU

25 yaşındaki futbolcunun Adana Demirspor'daki performansına da değinilirken, Vargas'ın geçen sezon Türkiye Ligi'nde 13 asist ile en fazla asist yapan futbolcu olduğunun altı çizildi. 2019'da Espanyol'a transfer olan Vargas'ın, İspanyol ekibiyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...