35. The Bodrum Cup için geri sayım başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
35. The Bodrum Cup için geri sayım başladı

SPOR Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri...Maximiles Black 35. The Bodrum Cup’ın ilk etabı 2 Ekim Pazartesi günü Selanik’te başlayacak. Organizasyonun programı ve detaylarının paylaşıldığı toplantıda konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, çocuklara ve geleceğe hizmet ettiklerini söyledi.

35. The Bodrum Cup basın toplantısı İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. The Bodrum Cup’ın, 2 Ekim tarihinde Selanik’te başlayacak olan birinci etabı Dolmabahçe’de tamamlanacak. Etkinliğin ikinci etabı ise 16 Ekim’de İstanbul’da başlayıp 21 Ekim’de Bodrum’da yapılacak ödül töreniyle tamamlanacak.

Organizasyona, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras katıldı.

35. The Bodrum Cup için geri sayım başladı

2 EKİM'DE SELANİK'TE BAŞLAYACAK

Her geçen yıl organizasyonu daha ileri götürdükleri için çok mutlu olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, “İlk kez Bodrum İstanbul’a geliyor dedik. İlk kez yaptığımız da cumhuriyetin 100. yılında tekrar geleceğiz dedik. Bodrum Cup, gün geçtikçe büyüdü ve buraya kadar geldi. Bildiğiniz üzere beklendiğimizden fazla bir katılım oldu. 2 Ekim’de Selanik’ten başlayacak ve Dolmabahçe Sarayı’nın önünde tamamlanacak. Bunu için buradayız. Mustafa Kemal’in gözlerini açtığı yerden, gözlerini kapattığı yerde tamamlayacağız. Biz bunu bugün Türkiye ve Yunanistan’da Mustafa Kemal’e teşekkür etmek için yapıyoruz. Teknelerimiz yavaş yavaş Bodrum’dan çıktılar. 26 gün seyir yapacaklar. Selanik’ten Dolmabahçe’ye, İstanbul’dan devam edip Bodrum’dan bitecek. 16-21 Ekim tarihleri arasında başlayıp, tamamlanacak. 16 Ekim geldiğinde ise kategori şampiyonları Bodrum’dan özel etap yarışı yapacaklar. Kazananlar 21 Ekim’de kupalarını alacaklar” ifadelerini kullandı.

35. The Bodrum Cup için geri sayım başladı

ERMAN ARAS: 35 YIL DİLE DOLAY GELİYOR

The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, toplantıda yaptığı konuşmada, “Ben koltuğumu 8 yıl önce gençlere devrettim. Ne kadar doğru yaptığımı bir kez daha görüyorum. Çünkü işim çok rahatladı. Benim söyleyeceğim her şeyi Süleyman Bey söyledi. Demek ki koltukları erken gençlere devretmek güzel bir durum şeydir. Gerçekten heyecanlıyız 35 yıl dile kolay geliyor. Cumhuriyetin 100. yılı ve bizde denizden ekmek yiyen insanlarız. Baktık ki Cumhuriyet'in 100. yılında denizde nasıl organizasyonlar yapılıyor diye. Güzel şeyler yapılır ama biz en içten olanı yapalım. Çünkü biz buradan ekmek yiyoruz. Anıtkabir’e her zaman gidebiliyoruz. Biz gemilerle Kabataş hattından dolayı para kazandığımıza göre denizden de keyif aldığımız için bu Kabataş hakkının ve cumhuriyetin bir kazanımıdır. Atatürk ve silah arkadaşlarının bize kazandırdı bir olay. O zaman biz teknelerle kutlama yapalım. Gidelim Atatürk’ün doğduğu eve, oradan gözünü kapattığı eve kadar onun hayat seyri gibi bizde denizden bir seyir yapalım. Gelelim Dolmabahçe’de teknelerimizin üzerinde teşekkür edelim. Gerçekten bizim için çok anlamlı. Bu salondaki herkesi 100. yılda düzenlenecek etkinlikte, Dolmabahçe’de sizi ağırlayabiliriz. Belediye Başkanımız ve ekibine buradan çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

35. The Bodrum Cup için geri sayım başladı

AHMET ARAS:BODRUM, 3 BİN 500 YILLIK MEDENİYETİN SİMGESİDİR

Organizasyon ve katılım sağlayanların bir parçası olarak hissettiğini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Biz hep birlikte Bodrum için çalışıyoruz. Cumhuriyetimiz için çalışıyoruz. Bu yaptığımız adımlar sadece Bodrum’u tanıtmak için değil. Sadece yelken yarışında eğlenmek için değil. Biz burada yaşama hizmet ediyoruz. Burada hayata, dünyaya hizmet ediyoruz. Çocuklarımıza ve geleceğe hizmet ediyoruz. Öyle bir yaklaşımla baktığınızı biliyorum. Bu yüzden burada bu yüzden bu kadar ilgi var. Bodrum bu yüzden bu kadar ilgili duyuyor. Bu işi bir görev olarak görmeden, içten yapıldığını düşünüyorum. Geçmişteki ve şuan destek olan sponsorumuz İş Bankası’na buradan teşekkür ediyorum. Kurum olarak bu organizasyona nasıl bir heyecan duyduğunu görebiliyorum. Sadece Bodrum’un değil, Türkiye’nin markası haline geldi. Dünyada da saygıyla karşılanan bir marka haline geldi. Bodrum, 3 bin 500 yıllık bir medeniyetin simgesidir. Bodrum’da birçok milletin eserleriyle, birikimiyle bir duygu yaşıyorsunuz. Bodrum, bütün medeniyetlerin katıntılarıyla Bodrum oldu. O yüzden Bodrum’dan böyle etkinlikler çıkabiliyor” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...