30 milyonluk kazık!

30 milyonluk kazık!

SPOR Haberleri

İngilizler futbolcuya 4 ay men cezası verince ayrılık kaçınılmaz oldu, haklarından vazgeçen oyuncu için Trabzonspor’un kasasından altı ayda dudak uçuklatan bir rakam çıktı.

Trabzonspor, İngiliz futbolcu Daniel Sturridge’in sözleşmesini feshetti. Sezon başında büyük umutlarla alınan golcü oyuncu zaten bordo-mavili takımda bekleneni bir türlü verememişti. Fakat dün İngiltere'den gelen haber her şeyin sonu oldu. İngiltere Futbol Federasyonu, Sturridge'i bahis kurallarına uymadığı gerekçesiyle futboldan 4 ay men etti. Futbolcunun Liverpool forması giyerken, Sevilla'ya transferi konusunda kardeşine içeriden bilgi verdiği kanıtlanmış, iki haftalık men almış, fakat İngiltere Futbol Federasyonu bu az cezayı temyize taşımıştı. Karar çıktı ve Sturridge 17 Haziran 2020'ye kadar men cezasına çarptırıldı.

Hayal kırıklığı
Gelişme üzerine yönetimle bir araya gelen Sturridge gelecekteki haklarının tamamından vazgeçerken, "Takıma katkı yapamayacağım, ücret almam doğru olmazdı" dedi ve yollar ayrıldı. Yönetim, oyuncuya her bir sezon için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret ödeneceğini açıklamıştı. Fakat yine de Sturridge'e geçen altı ayda ödenen para âdeta dudak uçuklattı. Bordo-mavililer İngiliz oyuncuya toplamda 2 milyon avro imza parası, 750 bin avro altı aylık ücret, 1 milyon 250 bin avro menajerlik ücreti ve vergilerle birlikte 4 milyon avrodan fazla (30 milyon lira) harcamış oldu.

Aston Villa istemişti
∂ İngiliz basını devre arasında Aston Villa’nın Sturridge ile ilgilendiğini ancak bir anlaşmaya varılamadığını yazmıştı. İngiliz The Sun, Sturridge’in sezon sonunda Aston Villa’ya bonservis bedeli olmadan imza atabileceğini iddia etti.

TRABZONSPOR
15. finalin peşinde

∂ Kupa yarı finalinin ilk maçında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor 15. defa finale yükselmeyi hedefliyor. Bugüne kadar 14 defa final oynayan bordo-mavililer bunların sekizinde kupayı müzesine götürmeyi başardı.

LOCADA AĞIRLAYACAKLAR
Kadınlara özel davet

∂ 8 Mart Kadınlar Günü yaklaşırken Passolig ve Trabzonspor, kadın taraftarları unutmadı. Tribünlerinde en fazla oranda kadın seyirciye sahip Trabzonspor’un maçlarına en fazla giden kadın taraftarlar, Passolig’in özel davetlisi olarak locada ağırlanacak. 

Yendik, yine yeneceğiz
Hüseyin Çimşir ile ikinci yarıda büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, ligde Fenerbahçe’yi yendiği maçın görüntüleri ve gol sevinçleriyle maça motive oluyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir “Onları yendik, yine yeneceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...