3 yıl önce 'Yılın bidonu' dediler simdi övgü yağdırdılar

3 yıl önce 'Yılın bidonu' dediler simdi övgü yağdırdılar

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'yu 3 yıl önce 'yılın bidonu' seçen İtalyanlar, şimdi 'Pitbull'a methiyeler düzdü.

Galatasaray, Avrupa futbolunun 'yükselen değeri' olarak geçen sezonki çıkışını bu yıl da devam ettirmeyi başarıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid, Juventus ve Kopenhag ile eşleştikten sonra 'Üst tura çıkması çok zor' denilen Sarı-Kırmızılılar, Raal'in ardından 2. sırada yer alırken Juve'nin de tam 2 puan önünde bulunuyor. Bunun yanı sıra, özellikle İtalyan medyası, Cimbom'un Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'yu da el üstünde tutmaya, hakkında neredeyse methiyeler dizmeye başladı...
'YILIN BİDONU' SEÇİLMİŞTİ nbsp;
Bundan daha 3 sezon önce 2009'da 'Bidone D'oro (Yılın Bidonu)' seçtikleri Pitbull'un, başarılı futboluna şapka çıkartan Çizme medyası, sambacıya sayfalarında geniş yer ayırdı. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport, G.Saray- Kopenhag maçından sonra Aslan'a ve Melo'ya övgüler yağdırdı. nbsp;Tuttosport, internet sitesinde Cimbom'un yıldızına önemli bir yer ayırdı ve fotoğraf galerisinde "G.Saray şov" başlığı altında Felipe Melo'nun 'Pitbull' sevincini gösteren fotoğrafları ilk sıralara taşıdı. Gazete ayrıca; "Kazanmalıydılar ve zafer geldi. Mancini'nin öğrencileri Kopenhag'ı 3 golle geçerek, Conte'nin takımının 2 puan üstüne çıktı" ifadelerine de yer verdi.(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...