2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede oynanacak? Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım devam ediyor. Çeyrek final maçları oynanırken dev turnuvanın final tarihi ve nerede oynanacağı merak ediliyor. Çeyrek final maçları TV8,5 ve Exxen ekranlarında yayınlanıyor. Peki, 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede oynanacak? Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı devam ederken sporseverler, "2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede oynanacak? Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları ne kadar?” gibi sorular yanıt arıyor. Bu akşam iki takım adını yarı finale yazdıracak. Peki, 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede oynanacak? Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları ne kadar?

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman ve nerede oynanacak? Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları ne kadar?

2023 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE OYNANACAK?

UEFA tarafından düzenlenen 2023 Şampiyonlar Ligi finali bu yıl Türkiye’de oynanacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi final maçının 10 Haziran Cumartesi günü oynanması planlanıyor. Karşılaşmada kullanılacak topun tasarımı da belli oldu.

Topun üzerinde 3 farklı desene sahip yıldız bulunuyor ve bu yıldızlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsünü temsil ediyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ BİLET FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul'da oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi finalinin bilet fiyatları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz sezon Paris'te oynanan finalin bilet fiyatları şu şekildeydi: Kategori 4: €70Kategori 3: €180Kategori 2: €490Kategori 1: €690

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları TV8 ve EXXEN platformunda yayınlanıyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI 18 NİSAN 2023 SAATLERİ

  • Napoli - Milan 22.00
  • Chelsea - Real Madrid 22.00

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?

  • UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları EXXEN ve Tv8,5'ta yayınlanıyor.
  • Napoli Milan maçı TV8,5 ve Exxen'de gösterilecekken; Chelsea - Real Madrid maçı sadece Exxen ekranlarında yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...