2020'nin megastarı Sergen Yalçın

2020'nin megastarı Sergen Yalçın

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yolunda iddiasını artıran Beşiktaş'ın teknik patronu bu yıla en çok maç kazanan isim olarak damga vururken Fatih Terim'e 8, Erol Bulut'a da 12 puan fark attı

MURAD TAMER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın performansıyla rakiplerine korku salmaya devam ediyor. Son yedi maçta altı galibiyet alarak takımını ikinci sıraya taşıyan tecrübeli çalıştırıcı, 2020 yılının en çok puan toplayan teknik adamı oldu. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Beşiktaş’ın başında ilk maçına 1 Şubat 2020 tarihinde Çaykur Rizespor deplasmanında çıkan Yalçın, siyah-beyazlı ekiple 2020 yılı boyunca toplam 29 lig karşılaşmasında boy gösterdi ve 60 puan topladı. 

Fark açılıyor
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Yeni Malatyaspor’un başında geçiren ve ligin ikinci yarısı başlamadan görevinden ayrılan Yalçın, siyah-beyazlı ekipte en başarılı teknik adamlık performansını sergiliyor. Tecrübeli çalıştırıcı, lig lideri Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'e sekiz, Fenerbahçe'nin başındaki Erol Bulut'a da 12 puan fark attı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk da  31 maçta 52 puan kazanarak Sergen Yalçın'ın 11 puan gerisinde kaldı.

Tam bir savaşçı
Satış listesindeydi

Kartal'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin zorluklara aldırmayan yapısıyla dikkat çekiyor. Sezon öncesi taraftarın da gitmesini istediği Larin, yönetim tarafından satış listesine konmuştu. Santrfor olmasına rağmen Sergen Yalçın tarafından mecburi olarak sol kanatta görev yapmaya başladı.

Abou’dan sonra…
Ankaragücü maçında kafasına darbe alınca göz kapağına ve kaşına dikiş atıldı. Sivasspor maçına yarası tam olarak geçmemişken çıkan Kanadalı, buna rağmen yine de fileleri havalandırdı ve toplam 6 golle bu sezon Aboubakar'dan sonra Kartal'ın en skorer ismi olmaya devam etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...