2013 Avrupa Şampiyonasında taraftarlar birbirine girdi

/ Kaynak: AA
2013 Avrupa Şampiyonasında taraftarlar birbirine girdi

SPOR Haberleri  / AA

2013 Avrupa Şampiyonası B Grubu'nda mücadele eden Bosna Hersek ile Sırbistan taraftarları arasında, maç öncesinde kavga çıktı.

Bosna Hersek ve Sırbistan basketbol milli takımlarının mücadele edeceği, Yesenitsa şehrindeki Podmezakla Arena yakınlarında, Sırp taraftarlar tarafından, Bosna Hersek taraftarlarına, Srebrenitsa soykırımına atfen, sözlü sataşmada bulunulması üzerine gerginlik yaşandı. Karşılıklı sözlü münakaşanın kısa sürede büyümesinin ardından araftarlar birbirlerine taş ve benzeri cisimler attı. Bu sırada, aralarında kadınların da bulunduğu bazı taraftarlar çevredeki binalara sığınırken, diğer taraftarlar tekme ve yumruklarla kavga etmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine, maçın oynanacağı salon ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan Slovenya polisi, olaya müdahale etti. Özel harekat polislerinin de yardımıyla sona erdirilen kavgada, taraftarlardan bazılarının yaralandığı görüldü. Bu arada, Bosna Hersek ile Sırbistan arasındaki maç, TSİ 18.45'de başladı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...