200 milyon euro'luk tokalaşma

200 milyon euro'luk tokalaşma

SPOR Haberleri

Real Madrid'in yeni transferi Bale ve yıldız futbolcu Ronaldo'nun karşılaşmasıy yaklaşık 200 milyon euroluk bir tokalaşma oldu.

Real Madrid'in rekor ücretle Tottenham'dan transfer ettiği Gareth Bale, takımın yıldızı ve dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'yla ilk kez bir araya geldi. Real Madrid'in 100 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Gareth Bale ile 94 milyon Euro'luk Ronaldo'nun buluşma anı futbol dünyasının merakla beklediği anlardan biriydi. İlk kez bir araya gelen ikili, antrenman öncesi Real Madrid tesislerinin otoparkında tesadüfen karşılaşırken, yaklaşık 200 milyon Euro'luk bir tokalaşmanın kahramanları oldu. Birbirlerine olan benzerliklerden dolayı sıkça karşılaştırılan ikilinin buluşmasındaki çok ince detaylar da gözden kaçmadı. Tokalaşırken her iki futbolcunun özgüven dolu bakışları ve gülümsemekten hiç vazgeçmemeleri hem kendilerine olan inançlarını hem de rakiplerine verdikleri mesaj bakımından oldukça dikkat çekiciydi. Cristiano Ronaldo ise şık giyimiyle Gareth Bale'i geride bıraktı. Ronaldo ilk buluşmada gerek kıyafetleri gerekse kullandığı aksesuarlarla yeni takım arkadaşı Bale'i kıskandıracak bir tarz içerisindeydi. Ronaldo'nun kıyafetleri ve aksesuarları 12 bin poundu bulurken, Bale 1000 pound civarında kaldı. Ronaldo'nun sahadaki profesyonelliğini özel hayatında da kıyafetlerine kadar taşıması onu Beckham'ın ardından moda dünyasının ikonlarından biri haline getirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...