20 saniyede hayatı değişti

Düzenleyen:
20 saniyede hayatı değişti

SPOR Haberleri

Çaykur Rize maçındaki futboluyla parmak ısırtan 19’luk Yusuf 8 yaşındayken seçmelerde 20 saniyede attığı golle Trabzon kapısını aralamış

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'u 6-0 yendiği maçta 2 gol atıp, 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Yusuf Yazıcı'nın futbola başlama hikayesi oldukça ilginç. Henüz 8 yaşındayken seçmelerde ilk 20 saniye içinde attığı golle Trabzonspor altyapısına seçildiğini söyleyen genç yıldız, "Maç başlar başlamaz santradan kaleye gittim gol attım. Salih Tekke Hoca beni dışarıya çıkardı. Seçilemediğimi düşünerek ağlayarak eve gittim. Meğerse seçildiğim için kenara alınmışım daha sonra öğrendim" dedi. Trabzonspor'da A takım formasını giymesinin bir rüya gibi olduğunu ifade eden 19 yaşındaki oyuncu, "Çaykur Rize maçından önce oynarsam gol atacağıma inanıyordum. Ağabeyim de 'gol atacaksın' demişti. Hayal ettiğin formayı giyiyorsun, 2 gol atıp 2 asist yapıyorsun. 'Anlatılmaz yaşanır' derler ya onun gibi bir duygu" dedi. Attığı 2 golün de anneler gününe denk geldiğini söyleyen Yusuf, "Hemen maçtan sonra annemi aradım, gollerimi ona armağan ettim" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...