1999'dan Beri Galibiyet Alamayan Hocalar

1999'dan Beri Galibiyet Alamayan Hocalar

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu'nun kaderi de 'Ustam' dediği Terim ile aynı oldu. Genç teknik adam ilk lig yenilgisini ezeli rakipten aldı.

Spor Toto Süper Lig'e en iyi başlangıç yapma rekorunu 'Ustam' dediği Fatih Terim'in elinden alan Hamza Hamzaoğlu yine Terim gibi ligde ilk yenilgisini Fenerbahçe'den aldı. Kadıköy öncesi 12 haftada 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden sarı-kırmızılıların serisine sarı-lacivertli ezeli rakibi son verdi.


Fatih Terim 1996-97 sezonunda göreve geldiğinde ligdeki ilk yenilgisini 4'üncü hafta Fenerbahçe'den almıştı. Hamzaoğlu da Terim gibi derbide mağlubiyetle tanıştı.Son 20 yılda Galatasaray'ı birçok teknik direktör çalıştırdı ve bu periyotta Terim ile Hamzaoğlu dışındaki isimlerin hepsi (Saftig, Souness, Lucescu, Hagi, Gerets, Kalli, Skibbe, Rijkaard, Mancini) ligde Fenerbahçe'den önce başka yenilgiler gördü.


1999'dan beri galibiyet alamayan hocalar


Mircea Lucescu nbsp;
Fatih Terim nbsp;
Gheorghe Hagi nbsp;
Erik Gerets nbsp;
Karl-Heinz Feldkamp nbsp;
Michael Skibbe nbsp;
Frank Rijkaard nbsp;
Fatih Terim nbsp;
Roberto Mancini nbsp;
Hamza Hamzaoğlu


Kaynak: nbsp;Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...