1.60'lık olağanüstü adam Erhun Öztümer!

1.60'lık olağanüstü adam Erhun Öztümer!

SPOR Haberleri

İngiltere'de, 1.60 metre boyu nedeniyle Charlton Athetic kulübünün sözleşme imzalamadığı Erhun Öztümer, oynadığı 97 maçta 61 gol atmayı başardı.

'Türk Lionel Messi' lakaplı, Türk asıllı İngiliz oyuncu Erhun Öztümer, boyu 1.60 olmasından dolayı çok küçük olduğu için Championship takımlarından Charlton Athletic tarafından reddedildi.


İngiliz basınında yer alan habere göre; 9 yıl boyunca Chartlon'ın altyapısında forma giyen Öztümer, yapılan testlerin ardından 1.60 boyunu geçemeyeceği anlaşılınca, takımı kendisiyle sözleşme imzalamadı. 


Daily Mail, Erhun Öztümer'in başarısına geniş yer ayırdı.
1.60'lık olağanüstü adam Erhun Öztümer!

16 yaşındayken Messi gibi hormon tedavisi yaptırmak isteyen oyuncu, bu tedavi için çok geç kaldığını öğrendi. Fakat yılmadı.


2009-2010'da Sivasspor, 2011-2012'de Anadolu Üsküdar'da oynamasının ardından Dulwich Hamlet takımına transfer olan Erhun, burada mükemmel bir perfomansla adını duyurdu.
1.60'lık olağanüstü adam Erhun Öztümer!

Kısa olduğu için Charlton'dan reddilen Ertümer 'Onlara yanlış yaptıklarını kanıtlamaya çalıştım' dedi ve orta saha oynadığı Dulwich Hamlet'te tam 97 maçta 61 gol atarak fiziğin İngiliz futbolunda bir öneminin kalmadığını gösterdi.
Küçüklüğünden itibaren Messi'nin hayranı olan ve odasının duvarlarını yıldız oyuncunun posterleriyle kaplayan 24 yaşındaki oyuncu Erhun Öztümer 'Ben ona benzemeye çalışmadım. Ondan bir şeyler öğrenmeye çalıştım.' diyor.
1.60'lık olağanüstü adam Erhun Öztümer!

Erhun Öztümer, Dulwich'teki muhteşem performansının ardından İngiltere Lig 1 takımlarından Peterborough United'a transfer oldu. Kaynak:Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...