10'un gibisi yok

Düzenleyen:
10'un gibisi yok

SPOR Haberleri

Pereira, geldiği günden beri taraftarı tatmin etmeyen Diego’dan vazgeçemiyor. Portekizli, sambacının yokluğunda oyun kurucu bulabilmek için formül arıyor

Diego Ribas, Fenerbahçe’ye geldiğinde herkes ondan yeni Alex olmasını bekledi. Ancak lider oyuncu özelliklerinden mahrum olan sambacı, bırakın efsane kaptanın boşluğunu doldurmayı, gölgesi bile olamadı. Ancak Fenerbahçe tribünleri için sürekli tartışma konusu olan Brezilyalı yıldız, Teknik Direktör Vitor Pereira için vazgeçilmez bir futbolcu. Elinde oyun kurucu pozisyonunda Diego’dan başka futbolcu bulunmayan Pereira, tüm hücum sistemini sambacının üzerine kurmuş durumda ve görünen o ki, 10 numara olmadığı zaman çarklar işlemiyor. Sarı-lacivertliler, Diego’nun forma giymediği maçlarda gol pozisyonu üretmekte zorlanırken, transfer taleplerini henüz gerçekleşmeyen Vitor Pereira bu soruna mevcut oyuncular arasından alternatif üretmeye çalışıyor.
Alper ve Nani kapışıyor
Lokomotif Moskova maçlarında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Diego Ribas’ın pozisyonunda ilk olarak vatandaşı Luis Nani’yi deneyen Vitor Pereira, vatandaşının performansını tatmin edici bulmadığı için Alper Potuk opsiyonunu devreye soktu. Nani’nin topla çok oynaması nedeniyle oyun temposunun düşmesinden rahatsız olan Pereira, Alper’in çabukluğuyla daha iyi sonuç vereceğini düşünüyor. Nani ve Alper’i 10 numara için hazırlayan Portekizli’nin hücum organizasyonlarına etkinlik kazandırmak için üzerinde çalıştığı bir diğer hamle ise Fernandao ve Robin van Persie’yi aynı anda sahaya sürmek. Ancak bu sefer iki golcü yan yana değil önlü arkalı oynayacak. Fernandao en uçta görev yaparken, RvP forvet arkası pozisyonunda yüzü kaleye dönük sahne alacak. Pereira bu sayede Hollandalı yıldızın daha fazla topla buluşmasını da sağlamış olacak. Öte yandan Çin temsilcisi Shanghai Shenhua’nın Robin van Persie hayali, Hollandalı yıldızdan veto yedi. Sarı-lacivertli oyuncu, Çin’den gelen baş döndürücü teklifi geri çevirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...