1 numarada son durum

/ Kaynak: Fanatik
1 numarada son durum

SPOR Haberleri  / Fanatik

Siyah-Beyazlılar, yeni 1 numaralarına kavuşmak için artık geri sayıma geçti.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda takıma yeni bir kaleci kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, yeni 1 numaralarına kavuşmak için artık geri sayıma geçti.
Bu doğrultuda Ukrayna temsilcisinden Denys Boyko’yla anlaşmaya varan ancak kulübüyle yaptığı pazarlıklardan henüz sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar, B Planı doğrultusunda hem Corinthians’la hem kendisiyle el sıkıştığı Cassio Ramos’u hazırda bekletiyor. Kartal’ın listesinde geri planda kalan David Ospina konusunda ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İşte listedeki isimler ve ülke basınlarındaki haberlerle son durum:

‘Cassio transferi resmen...’
Brezilya basını, Beşiktaş’ın Corinthians Başkanı Roberto de Andrade ile Cassio konusunda el sıkıştığını yazdı. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Globoesporte, 28 yaşındaki file bekçisinin de Siyah-Beyazlılar’la 3 yıllık anlaşmaya vardığını ve senelik 1,5 milyon Euro alacağını yazdı. Kara Kartal’ın, bu oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro ödeyeceğinin duyurulduğu haberlerde, anlaşmanın yakın zaman içerisinde resmen duyurulacağı iddia edildi.

Boyko’nun takımı Türkiye’de
Ukrayna ekibi Dnipro’yla geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayan Denys Boyko, FANATİK’e Türkiye temsilcisi aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ta forma giymeye hazırım. Sadece kulüplerin anlaşmasını bekliyorum” diyerek Kartal’a imza atmaya hazır olduğunu söylemişti. İki kulüp arasındaki görüşmelerin uzaması sebebiyle mutsuz olan 27 yaşındaki eldivenin, Beşiktaş’a transfer olmak için kulübünden kendisine yardımcı olunmasını istemesine rağmen olumlu yönde geri dönüş alamadığı öğrenildi. Öte yandan Boyko’nun takımı Dnipro, dün Antalya’ya gelerek kampa girdi. 

‘Ospina ayrılmakta ısrarlı’
Premier Lig ekibi Arsenal’de Petr Cech’in gölgesinde bir ilk yarı geçiren David Ospina için İngiliz basınında hemen hemen her gün ayrılık iddiaları çıkmaya devam ediyor. Beşiktaş’ın listesinde yer alan Kolombiyalı file bekçisinin, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediğini Londra ekibinin menaceri Arsene Wenger’e ilettiğini ve ayrılmakta ısrarlı olduğunu belirten Mirror Gazetesi, 
27 yaşındaki ismin bu duruma rağmen hocasından izin alamadığını yazdı. 

Hırvatlar: Kalinic gündemde
Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündemiyle ilgili olarak Hırvat basını da yeni bir isim ortaya attı. Nogometplus adlı internet sitesinde dün çıkan haberde, Hajduk Split’te forma giyen Lovre Kalinic için Beşiktaş’ın temaslarda bulunduğu iddia edildi. ‘Kalinic’in Hajduk Split’teki son günleri’ başlıklı haberde; 25 yaşındaki file bekçisi için İngiliz ekibi Aston Villa’nın da takipte olduğu yazıldı. (Orhan Yıldırım)

Son iddia Gabulov!
Kara Kartal’ın kaleci takviyesi konusunda son olarak Dinamo Moskova’lı Vladimir Gabulov’u gündemine aldığı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar’ın, kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki eldivenin menaceriyle temasa geçtiği ve olumlu geri dönüş aldığı bildirildi. Kaleci transferi konusunda bu ismi alternatif kaleciler arasına ekleyen yönetimin, Boyko ve Cassio gibi isimlerden olumsuz bir haber gelmesi halinde gözünü ona çevirebileceği konuşuluyor.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...