1 haftada ikinci mücadele!

Düzenleyen:
1 haftada ikinci mücadele!

SPOR Haberleri

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda 1-0 galip geldiği Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta maçında karşı karşıya gelecek.

Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Çaykur Rizespor ile 3 puan mücadelesi verecek. Grupta ilk maçlarını kazanan Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor hafta sonu Süper Lig'de karşılaşmış mücadeleyi Kasımpaşa deplasmanda 1-0 kazanmıştı. İstanbul temsilcisi, rakibini kupada da yenerek ligin 15. haftasındaki Beşiktaş maçı öncesinde moral bulmak istiyor. Ç.Rize ise Süper Lig'de kaybettiği maçın rövanşını kupada almanın peşinde.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak maç bugün saat 18.30’da başlayacak ve A2TV'den canlı yayınlanacak. 

Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, gruptaki ilk maçında Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenmişti. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor ise gruptaki ilk maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor’u 5-0 mağlup etmişti.

Süper Lig'de 14. sırada bulunan Kasımpaşa 14 hafta sonunda 15 puan topladı. Rizespor da 10 puan ile 16. sırada yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...