Zlatan Ibrahimovic'den çarpıcı Mourinho açıklaması

 Zlatan Ibrahimovic'den çarpıcı Mourinho açıklaması

SPOR Haberleri

Isvecli süperstar Zlatan Ibrahimovic, Mourinho ile birlikte çalıştıkları dönemde Portekizli teknik adamın kullandığı motivasyon taktiklerinden bahsetti.

Dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic, 2008-09 sezonunda Inter'de Jose Mourinho ile yaşadıklarını 'I am Zlatan Ibrahimovic' isimli otobiyografisinde anlattı.Portekizli teknik adamın motivasyon tarzının oldukça etkili olduğunu belirten forvet, "Maçlardan önce bizi hazır etmek için çok uğraşırdı. Bir tiyatro gibi, pisikolojik bir oyun oynanırdı. Videolarda bize nerelerde kötü oynadığımızı göstererek, "Şuna bakın, ne kadar çaresizsiniz. Bu adamlar siz olmazsınız. Sizin kardeşleriniz olmalı. Bugün sizi böyle görmek istemiyorum. Böyle bir ihtimal yok" derdi ve biz de ona katılırdık" diye konuştu.Ibra, Mourinho'nun onları sahaya çıkmadan önce 'aslanlar gibi' oynamaları yönünde motive ettiğini belirtirken, başarılı teknik adamın oyuncuları sahaya 'kuduz hayvanlar' gibi yolladığını ve bu durumda herkesin takım için her şeyini vermeye hazır olduğunu belirtti.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...