Es-Es'in göz dolduran 5 oyuncusu

/ Kaynak: AA
 Es-Es'in göz dolduran 5 oyuncusu

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor'da Jerry Akaminko, Ruud Boffin, Tarık Çamdal, Alfred N'Diaye ve Diomansy Kamara ilk 11'de forma giyerek istikrarlarıyla göz doldurdu

Eskişehirspor'da Jerry Akaminko, Ruud Boffin, Tarık Çamdal, Alfred N'Diaye ve Diomansy Kamara, ligdeki 8 maçın hepsinde ilk 11'de forma giyerek istikrarlarıyla göz doldurdu. nbsp;Ligde geride kalan 8 maçta topladığı 13 puanla üst sıralarda yerini alan Eskişehirspor'da bazı futbolculara ön plana çıktı. Ganalı futbolcu Akaminko, 8 kez ilk 11 kişilik kadroda yer alıp, 720 dakika forma giyip 2 sarı kart gördü. Belçikalı genç file bekçisi Boffin ise bütün maçlarda sahaya çıkıp kalesinde sadece 6 gol gördü. Son dönemde oynadığı futbolla beğeni kazanan Tarık Çamdal da Eskişehirspor'un en fazla forma şansı bulan oyuncularından oldu. Tarık, sadece bir maçta 89'uncu dakikada sahayı terk etti. nbsp;Siyah-kırmızılıların Fransız oyuncusu N'Diaye, 8 maçta 711 dakika forma giyerek, 1 gol attı ve 3 sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu Kamara da 708 dakikada 2 gol atıp, 3 sarı kart gördü. Eskişehirspor'un yeni transferlerinden Cristobal Torres Jorquera, sahaya çıktığı 2 maçta 2 gol attı. Erman Kılıç ise 5 maçta 3 asist yaparak Es-Es'in maçlardaki olumlu performansına katkı yaptı. Eskişehirspor, gelecek hafta sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...