İngiltere Milli Takımı kan kaybetti! Genç yıldız Phil Foden apar topar ameliyata alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İngiltere Milli Takımı kan kaybetti! Genç yıldız Phil Foden apar topar ameliyata alındı

SPOR Haberleri

İngiltere Milli Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında en önemli oyuncularından birini kaybetti. 22 yaşındaki Phil Foden acilen apandisit ameliyat oldu. Bu sebeple kadrodan çıkarılan genç yıldız, Manchester City-Liverpool maçında da formaya giyemeyecek.

İngiltere Milli Takımı, UEFA EURO Elemeleri'nde önemli bir ismini kaybetti. Manchester City'de forma giyen Phil Foden, milli takım kampı sırasında hastaneye kaldırıldı. 22 yaşındaki futbolcunun, Londra'da gerçekleşen operasyonla apandisi alındı.

LIVERPOOL KARŞISINDA DA YOK

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nin ikinci haftasında bugün Ukrayna ile karşılaşacak İngiltere'nin kadrosundan çıkarılan Foden, Manchester City'nin Liverpool'u konuk edeceği 1 Nisan'da oynanacak lig maçında da forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden kanat oyuncusunun sahalara dönüş tarihi, Manchester City-Liverpool maçının ardından yapılacak değerlendirmeye göre belli olacak.

36 MAÇTA 19 GOLE KATKISI VAR

Bu sezon City formasıyla bütün kulvarlarda 36 maçta görev alan Foden, 13 gol ve 6 asistle oynadı.

(AA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...