Fenerbahçe AEK Larnaca maçına 5 eksikle gitti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe AEK Larnaca maçına 5 eksikle gitti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin AEK Larnaca maçı kadrosu açıklandı. Sarı-Lacivertliler Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne 5 eksikle gitti. Soğuk algınlığı olan Batshuayi ise kafilede yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında AEK Larnaca'ya konuk olacak Fenerbahçe, zorlu deplamana 5 eksikle gitti. Sarı Lacivertliler'de Miha Zajc, Luan Peres, Mert Hakan Yandaş, Willian Arao ve Joshua King kadroda yer almadı. 

Mert Hakan, Peres, King ve Arao’nun tedavileri sürüyor. Kas ağrısı bulunan Zajc forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı olan Batshuayi ise kafilede yer aldı.

Fenerbahçe AEK Larnaca maçına 5 eksikle gitti

MİGUEL CRESPO: 3 PUAN İÇİN GELDİK

Miguel Crespo karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Artan performansından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Crespo, "Performansım arttığı için mutluyum. En iyi şekilde çalışmaya devam ediyorum. Yarışmacı bir oyuncuyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma yardım etmek istiyorum. Benim için en önemlisi takıma yardımcı olmak. Hocamız da bunun bilincinde. Üst üste maçlar oynadık. Takım ne zaman ihtiyaç duyarsa oynamaya hazırım. Hepimiz bunun için çalışıyoruz" dedi.

AEK Larnaca maçı içinse 26 yaşındaki oyuncu şunları söyledi, "Rakibimiz adam adama markaj yapıyor. Bunu yapan takımlara karşı oynamak her zaman zordur. Onlar da çok mücadeleci bir takım ama biz hazırız. Çalışmalarımızı buna göre yaptık ve 3 puan için buraya geldik."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...