Albert Genau iki yeni sistemle Avrasya Pencere Fuarı'nda görücüye çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Albert Genau iki yeni sistemle Avrasya Pencere Fuarı'nda görücüye çıktı

Şirket Haberleri Haberleri  / Haber Merkezi

Albert Genau olarak, marka hedefimizi dünya genelinde inovatif ve değer katan yaşam alanları oluşturma misyonu ve vizyonuyla temellendirdik ve bu yönde devam ettiriyoruz.

Cambalkon markası olarak, ArGe çalışmalarımızı ön planda tutarak ürünlerimizin fonksiyonel değerini maksimum seviyeye çıkarıp, pazarda son tüketiciyle kurduğumuz marka-tüketici bağını en üst düzeye taşıyoruz. "Her yıl 2 yeni sistem!" Bu hedefi markamızın kurulduğu ilk günden bu yana gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Avrasya Pencere Fuarında sergileyeceğimiz veranda ve bioklimatik pergola sistemlerimiz ile bu hikayemizi sürdürüyoruz.

Albert Genau olarak, 8 farklı ürün gamımızla yaşam alanlarını bütünsel bir deneyime dönüştüren tüm bileşenleri sağlıyoruz. Kış bahçesi, adeta evlerde yeni bir oda oluşturmak için en ideal kapama sistemi olarak ön plana çıkıyor. Günümüzde artan iş yoğunluğu ve stres altında geçen yaşam koşullarında, insanların kendi özel yaşam alanlarına duyduğu ihtiyaç bir kat daha artıyor. Dolayısıyla, yükselen binalar arasında balkon ve teraslar, insanlar için en önemli rahatlama noktaları haline geliyor. Biz, yaşam alanları oluşturan bir marka olarak, balkon, bahçe ve terasları her mevsim kullanılabilir mekanlar haline getiren kış bahçesi sistemimizi tasarladık.

Premium ve Premium Plus Isıcamlı kış bahçesi modellerimizle, insanların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veriyoruz. Premium Plus Isıcamlı sistemimiz sayesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı bölgelerde sadece 2 ay süren balkon keyfi, hangi iklim şartlarında olursa olsun, dört mevsim yaşanabilir hale geliyor.

Tasarım kalitesine güvendiğimiz ve ses getireceğine inandığımız diğer yeni sistemimiz bioklimatik pergola ile bahçe, teras, otel, restoran, kafe gibi esnek uygulama alanlarına sahip yenilikçi bir sistem sunuyoruz. Aynı zamanda Albert Genau hareketli cam sistemleri ile çevresini kaplayarak keyifli alanlar oluşturabiliyoruz.

Bioklimatik pergola sistemleriyle güneş ışığını ve hava akışını istediğiniz gibi kontrol edebilir, üstün kar yükü dayanımı yanı sıra yağmur sesi gibi faktörlere de izolasyon sağlayabilirsiniz. Biz de bütün bu fonksiyonları yüzde 100 Albert Genau güvencesiyle sizlere sunuyoruz.

Albert Genau olarak kendi tasarımlarımızı, 86 ülkede, 700'den fazla üretici bayi ve onların alt bayileriyle birlikte 1500'den fazla satış noktasında buluşturuyoruz.

Düzenleyen:  - Şirket Haberleri
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...