Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan: Daha Meclis'e girmeden birçok hayra vesile olduk

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan: Daha Meclis'e girmeden birçok hayra vesile olduk

Seçim 2023 Haberleri

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, meclise girmeden hayırlı işlere imza attıklarını belirtti. Erbakan, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasının, Covid aşılarından insanların korunmasının ve LGBT ile mücadele edilmesinin kendileri sayesinde olduğunu aktardı.

Seçime Cumhur İttifakı ile giren Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Gaziosmanpaşa Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Partisinin seçim çadırı önüne konuşan Erbakan, meclis dışında bulunmalarına rağmen çok büyük hayırlara vesile olduklarını söyledi.

"İNSANLARIMIZI COVID AŞILARINDAN KORUDUK"

Erbakan "İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması, Ayasofya'nın yeniden cami olarak açılması, LGBT'ye karşı uyanık olunması, mücadele edilmesi, bununla beraber çok sayıda hayırlara vesile olduk. Pandemi döneminde ne olduğu belli olmayan aşılardan nesillerimizin, yavrularımızın, insanımızın korunması gibi konularda çok hayırlı bir mücadele yaptık. Şerlere fren olduk" dedi.

"SEÇİMİ CUMHURBAŞKANI'MIZ KAZANACAK"

14 Mayıs'taki seçimlerde milletin gereğini yapacağını kaydeden Fatih Erbakan "Millet Türkiye'nin maceraya sürüklenmesine, kazanımlarımızın kaybedilmesine, yeniden 28 Şubat'ın karanlıklarına dönmesine müsaade etmeyecek. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, milletvekilliği seçiminde de Allah'ın izniyle Yeniden Refah Partimize, Milli Görüş'e rey atacaktır. Bir oy Erdoğan'a, bir oy Yeniden Refah'a diyoruz" ifadelerini kullandı.

HDP’NİN 11 MADDELİK TUTUM BELGESİ

Erbakan, ardından da Sultangazi'ye geçti. Burada da konuşan Fatih Erbakan, HDP'nin 11 maddelik tutum belgesinde "daha fazla demokrasi ile özgürlük için yerinden yönetim yerelden yönetimin gerekli olduğunun" yazdığını aktararak “Yedili masa da bunu kabul etmiş ve CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı 'Kendi ittifak protokolümüze de yazdık' diyor. Yerinden, yerelden yönetim ne demek, özerlik demek. Selahattin Demirtaş'ın dediği gibi 'eyalet sistemi' demek. Allah vermesin, arkasından yapılacak bir referandumla o bölgenin bizden kopartılması, Türkiye’nin parçalanması demek. Bu olay, Kürt kardeşlerimin de faydasına olacak bir olay değil. Bu olay, doğrudan doğruya 'Büyük İsrail Projesi'nin ekmeğine yağ sürmek demek" değerlendirmesinde bulundu.

(AA)

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...