Ümit Özdağ Ankara’da sandığa gitti

- Güncelleme:
Ümit Özdağ Ankara’da sandığa gitti

Seçim 2023 Haberleri

Milyonların beklediği seçim günü geldi. Vatandaşlar oylarını kullanmak için sandığın yolunu tuttu. Liderler de İstanbul ve Ankara'da oy kullandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara’da sandığa gitti. Özdağ, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve oğlu Alp Özdağ, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere TSK Mehmetçik Vakfı Hafize İhsan Payaza Ortaokulu'na gelerek oyunu kullandı.

Ümit Özdağ Ankara’da sandığa gitti

ÜMİT ÖZDAĞ OYUNU KULLANDI

Özdağ, cumhurbaşkanlığı ile milletvekilliği seçimlerinde oyunu kullandı. Oyunu kullanmak için parti genel merkezinden hareket eden Özdağ, saat 13.00’de oyunu TSK Mehmetçik Vakfı Hafize İhsan Payaza İlkokulundaki 4003 numaralı sandığa gitti. Özdağ,seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı/Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...