TRT, propaganda konuşmalarının kamera arkasını yayınladı: Siyasilerin doğal halleri renkli görüntüler oluşturdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

14 Mayıs'taki seçimlere artık saatler kala TRT siyasi partilerin propaganda konuşmalarının kamera arkası görüntülerini paylaştı.Görüntülerde siyasilerin doğal halleri ve esprileri izleyenleri güldürdü. İşte o anlar...

Türk halkı saatler sonra sandığa giderek 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri için tercihini yapacak. Kritik seçim öncesi TRT, siyasi partilerin propaganda konuşmalarına yer verdi. 

KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLER GÜLDÜRDÜ

Yayınlanan propaganda konuşmalarının kamera arkası görüntüleri ise dikkat çekti. Çok sayıda siyasi parti liderinin yer aldığı görüntülerde espriler ve siyasilerin doğal halleri izleyenleri güldürdü.

TRT SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

TRT'nin sosyal medya hesabından 14 Mayıs'taki seçimler öncesi siyasi partilerin propaganda konuşmalarının kamera arkasında kesitler paylaşıldı. Videonun açıklama kısmında  ''Siyasetin dili seçim dönemlerinde her zamankinden daha sert, siyasetçiler daha gergin. TRT, tüm partilerin propaganda videolarını ekranlara getirdi, seçim havası pek çok konuşmaya yansıdı. Geriye kamera arkasındaki samimi anlar, gülümseyen yüzler kaldı. İşte propaganda çekimlerinden görüntüler." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...