Cumhurbaşkan Erdoğan'dan çok sert fahiş kira uyarısı: Üzerlerine çok çok farklı gideceğiz!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkan Erdoğan'dan çok sert fahiş kira uyarısı: Üzerlerine çok çok farklı gideceğiz!

Seçim 2023 Haberleri

Son dakika haberi: Ankara'nın Pursaklar ilçesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş kiralarla ilgili sert bir uyarı yaptı. Erdoğan, "Seçim sonrası kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler." dedi.

Türkiye seçime giderken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hak-İş'deki temaslarının ardından Ankara'nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında enflasyon ve fahiş kira sorununa değindi. Erdoğan, "Asıl sorunumuz enflasyon. Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler." dedi.

Fahiş fiyat konusunda çok sert bir uyarıda bulunan Erdoğan, vaatlerini gerçekleştirmediği gerekçesiyle muhalefete yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkanlar;

Şu coşkuya, şu kalabalığa bak. Sanki ilçe değil de il gibi. Maaşallah Pursaklar. Muhteşemsin Pursaklar.

Kendileri dahil tüm partilerin temsilcilerinin olduğu sandık kurullarına bile güvenmiyorlar.

MUHALEFETE TERÖR TEPKİSİ

Siyasi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş kalabalıkların verdiği mesaj şuydu: Milletimiz geleceğine göz dikenleri affetmez, kendisiyle değil terör örgütleriyle yürüyenleri affetmez.

Bay bay Kemal şunu iyi bilsin ki; yanına kimi alırsan ve kiminle yol yürürsen yürü, biz bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz.

Cumhurbaşkan Erdoğan'dan çok sert fahiş kira uyarısı: Üzerlerine çok çok farklı gideceğiz!

Ne yapsalar boş. 14 Mayıs'ta önümüzdeki son engelleri açmakla kalmayacağız. Ankara sadece Selçuklu'dan Osmanlı'ya önemli bir şehir ülkemizin başkenti değildir. Ülkemizin lokomotif şehridir. Bu şehrin önünde daha gidilecek çok yol var. Bir ülkenin zenginliği üretimiyle olur. Şayet petrol ve doğalgaz gibi yer altı zenginliğiniz yoksa çalışmaktan başka seçeneğiniz yoktur. Tarım ülkesi olmuşuz ama çok düşük üretimle ancak karnımızı doyuracak kadar üretim yapmışız.

FAHİŞ KİRA MESAJI

Asıl sorunumuz enflasyon. Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler.

Allah'ın izniyle bu ülkenin her meselesini nasıl biz çözdüysek bunların da üstesinden biz geliriz. Tüm vatandaşlarımız müsterih olsun. 21 yıldır nasıl çözdüysek, bundan sonra da biz çözeriz. İşçisinden memuruna, çiftçisinden emeklisinin refah payını artırdıysak. Yine bundan sonra da biz yaparız. Geçtiğimiz 21 yılda biz bunu ispatladık.

Cumhurbaşkan Erdoğan'dan çok sert fahiş kira uyarısı: Üzerlerine çok çok farklı gideceğiz!

CHP'NİN VAATLERİNE SERT SÖZLER

Ankara'da bedava ulaşım dediler, oldu mu?, Bedava süt dağıtacağız dediler, dağıttılar mı? Hızlarını alamadılar bedava traktör vereceğiz dediler, verdiler mi? Bir de utanmadan 'öylesine dedik' diye açıklama yaptılar. 

"ENFLASYON BİZİ DE RAHATSIZ EDİYOR"

Asıl sorunumuz enflasyon. Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler.

Bu CHP LGBT'ci, İYİ Parti, HDP yanlarındaki küçük ortaklar LGBT'ci.AK Parti, MHP'ye LGBT sızamaz. Biz aile kurumunun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bunun için adımları seçim sonrası atacağız. Bu adımlarla beraber güçlü aileleri kuracağız. Diğerleri için böyle bir dert yok. Onlar için her şeyden önce LGBT'ci olmak kendi şerefidir. Milletinin hayrına tek işi olmayandan hayır gelmez. Seçim sonrası bu ekibin tamamını tarihin tozlu sayfalarına kaldırarak ülkemize ayrı bir hizmet edeceğiz.

AK Parti'ye LGBT sızamaz, Cumhur İttifakı'na LGBT sızamaz. Biz aile kurumun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bununla ilgili adımları seçim sonrası atacağız. Anayasa ise Anayasa... Güçlü aileleri kuracağız. 

Ülkesine tek çizi çakmamış olanlardan milletine bir hayır gelmez.

GABAR MESAJI

Terör örgütünden temizlediğimiz dağlardan şimdi petrol fışkırıyor. Şimdi neden oralarda terör bitirilemiyordu anladınız mı?

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...