"Milletim teröristlerle kol kola gezenlere dersini verecek"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Milletim teröristlerle kol kola gezenlere dersini verecek"

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da depremzedelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. Bölücü örgüt ve uzantılarının alenen 7'li koalisyonu desteklediğini söyleyen Erdoğan, "Benim milletim 14 Mayıs'ta teröristlerle beraber kol kola gezenlere dersini verecek." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da depremzedelerle iftar programı sonrasında konuşma gerçekleştirdi. Terörün bölgeye verdiği zarara dikkat çeken Erdoğan, "Terör olunca bölgeye yatırım gelmedi. Üretim, ekonomik kalkınma olmadı, istihdam olmadı. İşsiz kalan gençlerimiz terör örgütlerimiz için kolay lokma haline geldi. Binlerce gencimizi terörün amansız dişlileri arasında kaybettik. Kaynaklarımızı başka yerlerde harcamak mecburiyetinde kaldık." dedi.

“İLK GÜNDEN DEPREMİ VE ACILARI İSTİSMAR ETMEYE DÜŞTÜLER”

- Yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum. Depremin ardından gelen sellerde de vatandaşlarımızı kaybettik. Birçok vilayetimizde ve ilçemizde hasar görmeyen bina kalmadı. 1999 öncesi binaların depreme karşı mukavemetsiz olduğunu gördük. Şanlıurfa'da 22 bin 469 bağımsız bölümde hasar oldu. Üzülerek ifade etmek isterim ki birileri daha ilk günden depremi ve acıları istismar etmeye düştüler. İnsanımızın yükünü hafifletelim demediler. Tamamı yalan ve yanlış iftiralar ile halkımızı galeyana getirdiler.

Her şeyi bedava yapacaklarmış. Neden İzmir depreminden sonra evleri bedava yapıp vermediniz? Yine gidip biz yaptık. Bu yalancılığı bırakın, bu sahte vaatleri bırakın. Onlar ne kadar rahatsız olurlarsa olsun biz doğruları söylemekten çekinmeyeceğiz. Afet bölgesindeki kardeşlerimiz her şeyin farkında. Milletimiz hayat tutunma mücadelesi verirken onlar koltuk mücadelesi veriyor. 

”BENİM MİLLETİM BU TEFECİLERE VE YANDAŞLARINA 14 MAYIS'TA GEREKEN DERSİ VERECEK”

Bay Kemal İngiltere'den 300 milyar dolar getiriyormuş? Ya sana kim güvenir de böyle bir parayı verir? Açık açık da söylüyor. Demek ki, bunlar tefeciliğe soyundu. Başka izahı yok. Benim milletim bu tefecilere ve yandaşlarına 14 Mayıs'ta gereken dersi verecek mi? Öyleyse durmak yok. Vesayet sistemi yerine demokrasiyi tesis etme mücadelemiz var. Bu Bay Bay Kemal şu anda terör örgütüyle yan yana mı? Bunlar Diyarbakır'da sokağa dökerek onların ölümüne neden olmadı mı? Türkiye terör devleti değildir. Türkiye hakkın egemen olduğu bir devlettir.

“BÖLÜCÜ ÖRGÜT ALENEN 7'Lİ KOALİSYONU DESTEKLİYOR”

Son günlerde şımaran bölücü ve FETÖ'cülerin evlatlarımızın hayallerini çalmasına müsaade edemeyiz. 14 Mayıs bunun için de karar günüdür. Bölücü örgüt ve uzantılarının alenen destek beyan ettiği 7'li koalisyonun Türkiye'yi hiçbir alanda ileri götürmesi mümkün değildir. Adam Kandil'den meydan okuyor. Ve ne diyorlar? Bunlar Cumhur İttifakı'nın karşısında gereğini yapacaktır. Bunlar Kürt kardeşlerimin yavrularını Kandil'e kaçıranlar değil mi? Değerli kardeşlerim bu kaçırılan yavrular şu an nerede? Çoğu Kandil'de. Her türlü tacizi tecavüzü bu kızlarımıza yapıyorlar mı? Öyleyse annelere sesleniyorum, babalara sesleniyorum. Gelin 14 Mayıs'ta bu hesabı bunlara sorun.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...