Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yüklendi: 6'lı diye başlayıp 11'liye döndüler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Antalya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. 'Altılı Masa'nın 11 ortağa çıktığını belirten Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bunların derdi Türkiye'yi ekonomisiyle, diplomasisiyle en az yarım asır geriye götürmek. Ama başaramayacaklar" dedi.

Son dakika haberi: Seçimlere 12 gün kaldı, siyasi arenada hareketlilik arttı. Çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il il gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda hareket eden Erdoğan, Antalya'da vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Biz sizleri çok seviyoruz. Sizlere olan aşkımız farklı. Sevgili Antalyalılar, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu şehri hep gönülden sevdik. Antalya'yı turizmiyle, tarımıyla, ticaretiyle geliştirmek için gece gündüz çalıştık. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için hazırlandığımız şu dönemde, Antalya'nın desteğini istemek için sizlerle bir aradayız.

Bu şehir, mesele ülkesinin bütünlüğü, evlatlarının geleceği olunca kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Ülkemizi bugüne kadar nasıl sizlerle büyüttüysek, zenginleştirdiysek inşallah Türkiye Yüzyılı'nı da birlikte inşa edeceğiz.

"HDP DE CÜMBÜŞTEKİ YERİNİ ALDI, 11 ORTAK OLDULAR"

Sabah.com.tr'nin aktardığı habMasanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşteki yerini aldı. Baktılar 7 ortakla bu iş olmayacak, 2 belediye başkanını da dahil edip 9'lu masa oldular. FETÖ ve PKK durur mu? Onlar da masaya dahil olunca 11 ortak oldular. Türkiye siyasetine ve yönetimine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor.

Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Ne diyordu Bay Bay Kemal, "tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz." Bunların derdi Türkiye'yi, ekonomisiyle, diplomasisiyle en az yarım asır geriye götürmek. Ama başaramayacaklar.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yüklendi: 6'lı diye başlayıp 11'liye döndüler

"SELO'YU ÖCALAN'IN YERİNE GETİRECEKLERMİŞ"

Seçimlere 2 haftadan daha az bir vakit kaldı. Antalya 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileriye taşıyor muyuz? 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı için Bismillah diyor muyuz? Antalya tamam diyorsa, bu iş tamamdır.

Terörist Selo Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi bu Selo cezaevinde. "Bu Selo'yu çıkaracağız" diyorlar. Sonra da Selo'yu Öcalan'ın yerine getireceklermiş. Bay Bay Kemal'in parlamentoda yaptığı görüşme buydu. Açıkla dedik, açıklayamadı. Çünkü her şey fırıldak. 14 Mayıs'ta benim aziz milletim bu yalana, talana dolana evet demeyecek.

"KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN ETMEK İSTİYORLAR"

Kılıçdaroğlu üzerinden ülkemize dayatılan bu filmle ilk defa karşılaşmıyoruz. Tek parti döneminde insanlarımızın hak ve özgürlükleri çiğnenirken de seyrettik. Darbe ve muhtıralarla siyasi bedeller öderken seyrettik. Ömrü 1 yılı bulmayan koalisyon hükümetlerinde seyrettik. Sizler yakından görüyorsunuz, kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorlar. Bunların derdi bizimle değil Türkiye ile, Türk milleti ile.

Kandil'den ne diyordu birisi, "bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'na'dır". Dini olmayan, diyaneti olmayan, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? İşte bu teröristler. Bay Bay Kemal senin arkadaşın Kandil. Onlarla beraber bu yoldasın. Ama 14 Mayıs'ta benim vatandaşım sandıkları sana mezar edecek. Bize olan husumetleri de ülkemizi her alanda, dünyayı hayran bıraktık...

"MÜCADELEYİ TERCİH ETTİĞİMİZ İÇİN HEDEFTEYİZ"

Bu terör örgütünün parlamentodaki uzantıları AK Parti'yi kabul eder mi? Ne diyor Kandil, AK Parti'yi destekleyemeyiz, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz. Onların Bay Bay Kemal'i desteklemesi bizim doğru yolda olduğumuzu gösterir.

Biz teslim olmayı değil mücadele etmeyi tercih ettiğimiz için hedefteyiz. Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlere, destek istediği yerlere bakın. Tamamı bu duruşun tersidir. Teslimiyetçi eski Türkiye politikacısı ile karşı karşıyayız. Vaat diye söylediği şeylerin bir kısmı, Türkiye'yi bilmediği için zaten yapılan işlerdir. Bu zat yaptığımız her şeyi yıkacağını, kurumları kapatacağını söylüyor. Polisinden öğretmenine aklınıza ne geliyorsa hepsini tasfiye edeceğini söylüyor.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yüklendi: 6'lı diye başlayıp 11'liye döndüler

KILIÇDAROĞLU'NA ABD TEPKİSİ

Elbette bu zatın kendisini ciddiye almıyoruz. Masanın etrafında oturanlara ve çevresindekilere bakınca her şey ayan beyan ortaya çıkıyor. Hangi insan kendi milletine, kendi memleketine bu kadar kin duyabilir? Bay Bay Kemal ABD'de benzin istasyonunda bir lokantaya giriyor. Orada ne yaptı bilmiyoruz. Açıklamıyor. İşte orada Pensilvanya'nın artıklarıyla görüştü.

"BAY BAY KEMAL'İN ADAMI BODRUM'DA"

Tam 15 seçimdir biz önce Allah'ımıza sonra milletimize güvenerek girdiğimiz mücadeleden boynu bükük ayrılmadık. Bu bay bay Kemal'in referansı var mı? 10 tane büyükşehir belediye başkanı var, onlara bakın. Şu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Antalya'ya ne kazandırdı? Bunların derdi başka; İstanbul'u sel alır götürür bay bay Kemal'in adamı Bodrum'da. Bodrum'dan çıkmazlar. Diğerleri de öyle.

"ALEVİ-SÜNNİ DİYE AYRIMA TUTANLARA LANET OLSUN"

Kimsenin meşrebini, dinini sormadık. Ne diyor bay bay Kemal 'Ben Alevi'yim'. Biz sana sormadık ki...Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tutanlara lanet olsun. Asırlık ihmalleri telafi ederek ülkemizi büyütmenin çaresine baktık. Hiçbir kimse inkar edemez ki bu ülke için samimiyetle çalıştık.

Bay bay Kemal şimdi de TOKİ'yi kapatacağını söylemiş. Ben göreve gelmeden önce TOKİ'deki üretim sayısı 40 bin konuttu. Şimdi ise 1 milyon 300 bin konutu biz yaptık. 40 bin nere, 1 milyon 300 bin nere? Bay Bay Kemal, bu millet TOKİ’yi sana yedirmez.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yüklendi: 6'lı diye başlayıp 11'liye döndüler

KİRALARDA YAŞANAN FAHİŞ ARTIŞ

Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz. Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı da yine biz çözeceğiz.

Bay Bay Kemal senin arkadaşın Kandil. Onlarla beraber bu yoldasın. Ama bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek.

Ne diyor "100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz" diyor, bunu diyen HDP'li, bu masada bu da var. Bay Bay Kemal sana bu yolu açmaz benim milletim. Bay bay Kemal CHP'yi öyle bir yere getirdi ki bu parti kurucusu olduğu Cumhuriyet'e ve kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal'e hakaret edenlerin yuvasına dönüştü.

ALANYA'YA DOĞLAGAZ MÜJDESİ

Önümüzdeki dönemde Alanya, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kemer, Kumluca ve Manavgat'a doğalgaz arzı sağlamayı planlıyoruz"

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...