Sinan Oğan oy oranı verdi, ilk tur için kapıları kapattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sandık başına gitmeye bir hafta kala seçim sürecine dair önemli açıklamada bulundu. Oğan, seçimin ilk turda bitmeyeceğini düşündüğünü belirterek ikinci turu işaret etti.

14 Mayıs'a bir hafta kaldı, vatandaşları seçim heyecanı sardı. Dört cumhurbaşkanı adayı Türkiye'nin dört bir yanını gezerek vatandaşlarla buluşuyor . Ata İttifakı adayı Sinan Oğan, seçim çalışmaları kapsamında Iğdır'ı ziyaret etti. Iğdırlı bir çocuk olarak çıktığı Iğdır’a Cumhurbaşkanı adayı olarak geldiğini söyleyen Oğan, seçime dair önemli bir değerlendirmede bulundu.

"BU İŞ BİRİNCİ TURDA BİTMEZ"

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Sinan Oğan, seçim sürecinin çok zor bir süreçte geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu iş birinci turda bitmez, bitse bile çok cüzi farkla biter. Bana göre her iki aday yüzde 41-42 bandında, birinci turda birisi 41.5, birisi 43.5 kadar oy alacak en fazla. Bizim yüzde 30’un üzerine çıkma ihtimalimiz de mevcut. Bu ihtimalde onların oyları da yüzde 30’un altına gerileyebilir.

Biz bu ihtimali bırakarak mevcut şartları iki aday üzerinden konuşacak olursa bu iki adaydan birisinin açık ara seçimi kazanması mümkün görünmüyor." (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...