Sinan Oğan: İkinci tura kalırsak kazanırız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sinan Oğan: İkinci tura kalırsak kazanırız

Seçim 2023 Haberleri

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçim çalışmalarına devam etti. Osmaniye'de vatandaşlara hitap eden Sinan Oğan daha sonra gazeteciler ile bir araya geldi. Hazırlanmak için kısa bir sürelerinin kaldığını belirten Oğan, seçimde ikinci tura kalmaları halinde kazananın kendileri olacağına inandıklarını kaydetti.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, 2020 yılında vefat eden, 24. Dönem MHP Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

Sinan Oğan: İkinci tura kalırsak kazanırız

Daha sonra Kadirli ilçesine geçen Oğan, burada seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi.

Sinan Oğan: İkinci tura kalırsak kazanırız

Ardından kent merkezine gelen Oğan bir otelde gazetecilere gündem ve seçim sürecine dair açıklamalarda bulundu. 

"HALKIN RAHATLIKLA FOTOĞRAF ÇEKTİREBİLDİĞİ TEK ADAYIM"

Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayları arasında halkın içinde olan ve halkın rahatlıkla gelip fotoğraf çektirebildiği tek adayın kendisi olduğunu söyledi. Çaldıkları mayanın millet arasında tuttuğunu gördüğünü ve bunun kendisini mutlu ettiğini dile getiren Oğan, şöyle devam etti: "En baştan beri biz bir şeyi ortaya koymaya çalışıyorduk. 'Türk milliyetçilerinin bir adayı olmalı diyorduk'. Şimdi görüyoruz ki 'Türk milliyetçilerinin adayı olmalı' söylemi toplumda karşılığını bulmuş. Şu an Türkiye'de tüm dengeleri eline alan Türk milliyetçileri oldu, Atatürkçüler oldu. Bizden önce herkes HDP'nin bir denge partisi ve anahtar parti olacağını konuşuyordu. Bu, beni çok rahatsız ediyordu. Yani bu yola çıkış sebeplerimizden birisi de budur."

Sinan Oğan: İkinci tura kalırsak kazanırız

"İKİNCİ TURA KALIRSA KAZANIRIZ"

Seçime hazırlanmak için kısa bir sürelerinin kaldığını aktaran Oğan, seçimde ikinci tura kalmaları halinde kazananın kendileri olacağına inandıklarını kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...