Sinan Oğan Bahçeli'yle yarışa mı girdi? MHP'den 'ihraç' açıklaması geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sinan Oğan Bahçeli'yle yarışa mı girdi? MHP'den 'ihraç' açıklaması geldi

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sürpriz ismi Sinan Oğan'ın MHP lideri Bahçeli'yle başkanlık yarışına girdiği iddia edildi. MHP'den Sinan Oğan hakkındaki iddialara yanıt geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sürpriz çıkış yaparak ikinci turun kilit ismi haline gelen ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın geçmişte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye karşı genel başkanlık yarışına girdiği ve bu nedenle ihraç edildiği iddia edildi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan Oğan hakkındaki iddialara cevap verdi.

SİNAN OĞAN MHP'DEN NEDEN İHRAÇ EDİLDİ?

NTV'de yer alan habere göre Sinan Oğan'ın Haziran 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve 2015 Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında parti tüzüğüne uygun olmayan açıklamalar yaptığını hatırlatan Büyükataman, genel başkanlık yarışına girdiği için ihraç edildiği iddialarını yalanladı.

Sinan Oğan Bahçeli'yle yarışa mı girdi? MHP'den 'ihraç' açıklaması geldi

Sinan Oğan'ın bu görüşlerini sosyal medya hesaplarında da paylaştığına dikkat çeken Büyükataman, Oğan'ın bu açıklamaları nedeniyle 26 Ağustos 2015'te Merkez Disiplin Kurulu kararıyla ihraç edildiğini belirtti.

Kaynak: NTV

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...