Kılıçdaroğlu'na "Londra" göndermesi: Kirli pazarlıkların hesabını sandıkta sorun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'na "Londra" göndermesi: Kirli pazarlıkların hesabını sandıkta sorun

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aydın mitinginde vatandaşlara hitap etti. "Kirli pazarlıkların hesabını sandıkta sorun" diyen Erdoğan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "2023'e kadar IMF'ye borçlarımızı ödedik artık IMF'yle işimiz kalmadı. Bunlar Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacağını söylüyor, tefecilerden size yar olmaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "2023'e kadar IMF'ye borçlarımızı ödedik artık IMF'yle işimiz kalmadı. Bunlar Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacağını söylüyor, tefecilerden size yar olmaz." açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"İstanbul'da 1 milyon 700 bin kişiyi kucakladık. Tarihin en büyük buluşmasını yaptık."

"Gidemediğimiz illere 14 Mayıs sonrası teşekkür ziyareti yapacağız."

"Bu CHP LGBT'ci mi bu İYİ Parti LGBT'ci mi bu HDP LGBT'ci mi? Bu yavrucukları hiç saymıyorum. Belediye başkanları bunların en büyük finansörü. LGBT AK Parti'ye MHP'ye girebilir mi Cumhur İttifakı'na girebilir mi? Biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz."

"Pazar günü evlatlarımız adına önemli bir karar vereceğiz."

Kılıçdaroğlu'na

"KİRLİ PAZARLIKLARIN HESABINI SANDIKTA SORUN"

"Tercihimizi ya bölücülerden yana ya da aile kurumuna sahip çıkanlardan yana kullanacağız. Ya ülkemiz ekonomisini büyütmeye devam edeceğiz ya da Londra tefecilerinin ülkemize çökmesine müsaade edeceğiz."

"Oyumuzu ya eser ve hizmet siyasetinden yana ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız. 2023'e kadar IMF'ye borçlarımızı ödedik artık IMF'yle işimiz kalmadı. Bunlar Londra tefecilerinden 300 milyar dolar alacağını söylüyor, tefecilerden size yar olmaz."

"Bugün itibariyle yaşadığınız ülkelerde kurulan sandıklar kapanıyor. Hamdolsun rekor bir katılım oldu. Bu seçimde özellikle kadınlarımız ve gençlerimizden çok beklentimiz var."

"kirli pazarlıkların hesabını sandıkta sorun"

Kılıçdaroğlu'na

"BÖLÜCÜLERİN SALDIRILARINA RAĞMEN YURT DIŞINDAKİ SEÇİMLERE REKOR KATILIM"

"Bugün itibariyle yaşadığınız ülkelerde kurulan sandıklar kapanıyor. Hamdolsun rekor bir katılım oldu. Buradan yurt dışındaki vatandaşlarıma seslenmek istiyorum.Engelleme çabalarına, bölücülerin saldırılarına rağmen özgür iradelerini sandığa yansıtan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimde özellikle kadınlarımız ve gençlerimizden çok beklentimiz var. Maruz kaldığımız onlarca hakarete rağmen hak ve hukuktan hiç bir zaman vazgeçmedik."

“HİÇBİR GÜCE BOYUN EĞMEDİK”

"Aydın'ın sadece istiklal harbinde değil demokrasi tarihimizde de önemli yeri var. Burası şehit başbakanımız Adnan Menderes'in memleketidir. Merhum menderes ömrünü demokratikleşmeye adamış büyük bir devlet adamıydı. Minarelerimizde ezanı Muhammedi'ler onun döneminde yükseldi. Menderes'i idama götürenler kimlerdi? o günün CHP'si. Milletimizin göz bebeği olan imam hatip okulları onun döneminde açıldı. Cumhurla cumhuriyet arasındaki uçurumlar ilk kez onun döneminde kapandı. Mevcut CHP zihniyetinin tek parti faşizminden farkı yok."

"Onca ahlaksızlığa rağmen hukuk ve adaletten hiç şaşırmadık. Biz hep Anadolu irfanına inandık. Milletimize inandık. Allah'a dayandık. Hiçbir güce boyun eğmedik. Sandığın onuruna, şerefine asla ve asla halel getirmedik. Ne söylediysek sandık aracılığıyla söyledik. Onlarla aramızdaki fark bu. Şu an itibarıyla 55 kişi alana geldi. CHP 27 bin, Akşener 5 bin 500, HDP 1700..."

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...