Roman gençler Hıdırellez Şenliklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu’ya özel şarkı yaptı: Bitanesin baba bitanesin sen

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

İstanbul’da Hıdırellez Etkinliklerine katılan bir grup genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu’ya özel şarkı yaptı. Aynı zamanda şarkıyı bestelendiren roman gençler sosyal medyada çok konuşuldu. Öte yandan şarkının sözleri de dikkat çekti. İşte o görüntüler…

Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirleneceği seçime artık sayılı günler kaldı.. Siyasetin sert ve gergin atmosferi zaman zaman yerini renkli görüntülere bırakıyor.

O görüntülerin son örneği İstanbul Fatih’ten geldi.

ROMAN GENÇLERDEN ERDOĞAN VE SOYLU’YA ÖZEL ŞARKI

Bir grup roman genç, Hıdırellez Şenlikleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti’nin İstanbul 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için şarkı yazıp besteledi.

“BİTANESİN BABA BİTANESİN SEN”

Şarkının bir bölümünde "Bitanesin baba bitanesin sen Tayyip Erdoğan gençlerin sevgilisi Duruşuyla Tayyip baba inletiyor herkesi Hem poslu hem boylu Gençlerin göz bebeği Süleyman Soylu" ifadeleri yer aldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Şarkıyı hep bir ağzından söyleyen gençler büyük bir coşkuya neden olurken o anlar amatör kameralarca kaydedildi. Ardında sosyal medyada dolaşıma giren görüntüler çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan söz konusu şarkı sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi.

Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...