“Reis’e hay hay Kemal’e bay bay” Cumhurbaşkanı Erdoğan bu pankarta kayıtsız kalmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Seçim 2023 Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Seçim Beyannamesi'nin açıklandığı toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların açtığı bir pankarta tepkisiz kalamadı. Pankartın açıldığı yöne dönen Erdoğan, "Maşallah neler çıkartıyorsunuz" dedi.

Muhabir: Sinan Başhan

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin milletvekili adaylarını ve 23 ana başlıktan oluşan seçim beyannamesini açıkladı. Aday tanıtım toplantısında coşkulu kalabalığa hitap eden Erdoğan’ın konuşması sık sık sloganlarla bölündü. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda birbirinden ilginç pankartlar da göz çarptı. “Reis’e hay hay Kemal’e bay bay” yazılı pankartı gören Erdoğan, "Maşallah neler çıkartıyorsunuz" diyerek beğenisini dile getirdi..

"REİSE HAY HAY, KEMAL'E BAY BAY"

Öyle ki açılan bir pankarta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kayıtsız kalamadı. AK Parti Manisa teşkilatının açtığı "Reise hay hay, Kemal'e bay bay" yazılı pankartı okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Manisa'ya bak Manisa'ya. Manisa ne diyor? Maşallah neler de çıkarıyorsunuz" sözleriyle tepki verdi.

Erdoğan yine Manisa teşkilatının açtığı "Nabzım seksenle, kalbim tek senle atıyor" pankartını da okurken, salondaki kalabalık alkışlarla karşılık verdi.

Öte yandan salonda, "Kılıçdaroğlu aç kalmış, bizim karnımız TOGG", "Doğrusu AK Parti", "Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam", "Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi", "Doğru zaman doğru adam", "Lider masa başında değil iş başında belli olur" sloganlarının yazılı olduğu afişler de yer aldı.

TGRT Haber

Düzenleyen:  - Seçim 2023
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...