MHP'nin oyuncu adayı Özlem Balcı: Dayılarım eski ülkücü

- Güncelleme:
MHP'nin oyuncu adayı Özlem Balcı: Dayılarım eski ülkücü

Seçim 2023 Haberleri

MHP’nin milletvekili aday listelerinde en çok konuşulan isimler arasında “Seksenler” dizisinde “Yıldız” rolünde oynayan sonrasında Reis filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı canlandıran Özlem Balcı yer alıyor. 

ESMA ALTIN'IN HABERİ - Muğla’dan birinci sırada aday gösterilen Balcı, adaylık serüvenini gazetemize anlattı. Oyunculuğuyla tanındığını ancak asıl eğitiminin siyaset bilimi olduğunu söyleyen Balcı “Stajımı Meclis’te yaptım, ABD’de yine siyaset üzerine eğitim aldım. Eğitimini gördüğüm bir şeyi gerçekleştiriyorum. Aslında ‘Özüme döndüm’ diyebilirim. Benim için sürpriz değil.MHPGenel Merkezine de zaten sık sık gidip geliyordum. Bir yandan oyunculuk yaparken siyasetin de içindeydim. Hatta Seksenler dizisinde rol gereği Anavatan Partisinden milletvekili oluyordum. Hayallerimi, önce dizide gerçekleştirdim” dedi.

MHP’den aday olmasının sebebini açıklayan Balcı “Her zaman her yerde ‘MHP’liyim’ diyordum. Kökümüz, atalarımız öyledir. Dayılarım çok eskiden Ülkü Ocaklarında yetişti. Kısacası MHP’yi seçmem geçmişimden gelen bir şey. Özümde var” ifadelerini kullandı.

Adaylık için büyük bir azim gösterdiğini belirten Balcı “Sanatçılara milletvekilliği için teklifler geliyor. Ama benimki öyle olmadı. Kendim gidip teklifte bulundum. ‘Bu davaya hizmet etmek istiyorum’ dedim. Bir yıldır sürekli Genel Merkez’e gidip görüştüm. Genel Başkan’ımızın da benim için ‘Eğer yanımızda olursa şeref duyarız’ cümlesini duyduktan sonra ‘Tamam. Doğru yoldayım’ dedim. Kazanacağıma inanıyorum” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...