MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün ve zalimlerin adayıdır

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Trabzon mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. "Küresel medyaya umut bağlayan muhalefet partilerine demokratik hesap mutlaka sorulacaktır" diyen Bahçeli, batı medyasına da tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun bölücü terör örgütünün adayı olduğunu belirten MHP lideri, "Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz" ifadesini kullandı.

Son dakika haberi: 14 Mayıs'ta sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de seçim çalışmaları devam ediyor. Liderler il il dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor, ikna çalışmaları kapsamında önemli değerlendirmelerde bulunuyor. Cumhur İttifakı ortaklarından MHP'nin genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Trabzon mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

"BİRLİKTE HER TÜRLÜ ZORLUĞU AŞACAĞIZ"

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

"Trabzon kemençenin coşkusu, horonun ruhudur. Trabzon demek pes etmeyen vicdan demektir. Trabzon'a bakınca, 'bize her yer Trabzon' diyen vatan evlatlarının çağrısı duyulur. Trabzon deyince şehit düşen Eren Bülbül'ün çehresi görünür.

Birlikte her türlü zorluğu aşacağız. Bizi birbirimizden ayırmak için provokasyon yapanlara sonuna kadar kapalıyız. Etnik ve mezhep ayrılıkçılığı yapanlara hep karşı çıkacağız. Biz horon kadar Karadeniz, zeybek kadar Ege'yiz. Hep beraber ülkemin tüm güzelliklerini kucaklayan büyük bir aileyiz.

"DEMOKRATİK HESAP MUTLAKA SORULACAK"

Küresel medyaya umut bağlayan muhalefet partilerine demokratik hesap mutlaka sorulacaktır. Aziz milletim sıra sende... Kavga, kaos, kargaşa, karanlık kriz arayanlara acıklı derslerini vermek için aziz milletim sıra sende.

Türkiye'nin zillete mahkum olmasını hayal edenlerin, Türkiye'nin önünün kesilmesini hayal edenlerin gözü Türkiye üzerinde olacaktır. Peki siz de 14 Mayıs'a hazır mısınız?  14 Mayıs'ta bir oyunuzu MHP'ye bir oyunuzu da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verecek misiniz? Trabzon milletvekili adaylarımızı TBMM'ye gönderecek misiniz? Cumhur İttifakı'na dua ve desteklerinizle kol kanat gerecek misiniz? Sözünüz söz mü?

"HİÇ KİMSE MİLLETİMİZİN İRADESİNE ZİNCİR VURAMAZ"

Son dönemde dünyadaki birçok dergi veya gazetelerin aziz milletimizin iradesine, Türkiye'nin demokrasi itibarına, ilkel ve ilkesiz dayatmalarda bulundukları gözlemlenmektedir. Almanya'da, Fransa'da, ABD'de ve İngiltere'de çıkan dergi ve gazeteler sistemli ve şiddetli algı operasyonu yapmaktadır.

Batı zillet ittifakından yana tavrını koymuştur. Bu bir defa gayri ahlakidir, hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz. İktidarın ruhsatı ne ABD'den ne İngiltere'den ne Fransa'dan alınacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanını 'Gitmeli' diye hedef alan bir dergi yırtılıp çöpe atılmalıdır. Türkiye, sömürge artığı bir ülke değildir.

Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.

MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün ve zalimlerin adayıdır

"ERZURUM OLAYLARI PROVOKASYONDUR"

Erzurum'da yaşanan olaylar bayağı bir provokasyondur. İBB başkanının meydan meydan dolaşıp fitne saçması, görevini ihmal etmesi sakıncalıdır, yanlış üzerine yanlıştır. Esnaf ziyareti bahanesiyle korsan gösteri yapıp taşıdığı provokatörlerle ortalığı karıştıran Ekrem İmamoğlu Trabzon'un yüz karasıdır.

Kimse Erzurumlu kardeşlerimize ve polisimize iftira atmasın. Tehlikeli provokasyon provası yapılmış ve ters tepmiştir, dadaşların şuurlu tavrı ile bozulmuştur. İstanbul'da 1 milyon 700 bin vatandaşın buluşması korkuya kapılmalarına neden olmuştur.

"KILIÇDAROĞLU BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ADAYIDIR"

Eren Bülbül'ün dökülen kanlarının hesabını vereceklerdir. Adaleti teröristler için isteyen ahlaksızlar, şehit edilen asker eşi Nurcan kardeşimizin hesabını nasıl soracaklar? Terör ittifakının bütün özellikleri zuhur etmiştir. İstanbul başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin. Kılıçdaroğlu mertse yiğitse, şehitlerimizin hakkını gazilerimizin hakkını versin.

Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün ve zalimlerin ortak cumhurbaşkanı adayıdır."

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...