Yapılanı vadetti... Kılıçdaroğlu yine bildiğiniz gibi

- Güncelleme:
Yapılanı vadetti... Kılıçdaroğlu yine bildiğiniz gibi

Seçim 2023 Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Asgari ücretten vergi almayacağız." dedi. Bakan Nebati'den cevap geldi: 2022'den beri zaten almıyoruz.

HABER MERKEZİ ANKARA - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, zaten uygulamada olan vaatleri seçmene vaat olarak sunmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu son olarak sosyal medyadan yayınladığı videoda vaatlerini sıralarken “Çalışanlar için gelir vergisi tarifesini güncelleyeceğiz. Emekçiler üzerindeki vergi yükünü hafifleteceğiz. Asgari ücretliden vergi almayacağız” dedi. Kılıçdaroğlu’nun vaadine konu olan muafiyet, zaten 1 Ocak 2022’den beri uygulanıyor. Yine, Kılıçdaroğlu, organize sanayi bölgelerinde (OSB) teknoloji liseleri kurulmasını vadederken, hâlihazırda 379 OSB’de 89 tane mesleki ve teknik lise bulunuyor. Bu liselerde makine ve tasarım teknolojisi, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve moda tasarım Teknolojileri de dâhil olmak üzere birçok bölüm yer alıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...